NYT - mød os på vores årsmøder

For første gang vil vi gerne indbyde dig til årsmøder 4 steder rundt i Danmark. Vi vil gerne hjælpe dig med at blive klar til at komme igennem årsskiftet med ro i maven. 

Vores jurister giver dig i løbet af formiddagen, et overblik over de seneste nyheder og ændringer inden for det ansættelsesretlige område. Og så tager vi et kig i krystalkuglen i forhold til, hvad vi forventer af tiltag og ændringer det kommende år.

Der vil også være et sjovt og underholdende indslag om arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen, og eftermiddagen byder bl.a. på informationer om hvordan du på bedste vis kommer igennem årsskiftet samt Tips & Tricks i ProLøns lønsystem, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål til f.eks. de kommende årskørsler. 
08.30 Morgenmad

09.00 Direktør Karina Wellendorph byder velkommen

09.30 Nyheder fra det ansættelsesretlige område og et kig i krystalkuglen i forhold til, hvad vi forventer af tiltag og ændringer det kommende år. For eksempel de kommende nye regler om ansættelsesbeviser og seneste nyt inden for GDPR.

10.30 Pause

10.45 Gæstetaler: Humorist Rune Green, som vil fortælle om, hvordan arbejdsglæde, trivsel og relationer bliver stærkere, når man inddrager humor i sin hverdag.

11.30 Frokost

12.15 Status på ferieloven efter første år med samtidighedsferie og første hele ferieafholdelsesperiode. Vores jurister fortæller, hvad du skal være opmærksom på i den forbindelse, ligesom de sætter fokus på uklarheder og afklaringer i den nye ferielov.

12.45 Kaffepause

13.00 Hvilke nye tiltag er der kommet i 2021? ProLøns lønkonsulenter giver en kort gennemgang af Chat, SMS / email godkendelse og udbetaling af ferietillæg.  

13.20 Sådan kommer du godt igennem årsskiftet. Her sætter vi fokus på bl.a. frister omkring årsskiftet, sats ændringerne for fri bil og telefon, hvad skal man være opmærksom på ifm. den sidste kørsel inden årsskiftet, pensionsindbetaling, frivillig trækprocent og meget mere. 

14.00 Kaffepause

14.15 Tips & Tricks i systemet. Se bl.a. hurtige genveje i lønsystemet, se nyttig viden om det elektroniske arkiv - ProArkiv og se hvordan du nemt og fejlfrit opretter medarbejdere med profiler.

14.55 Afrunding af årsmødet

  • Tilmelding til årsmøde 2021

    Ønsker du at deltage på et af nedenstående kurser, udfyld da venligst tilmeldingsformularen. Du kan straks se, at du er tilmeldt via den besked, du får på skærmen.

    HUSK: Kun én deltager per tilmelding. Hvis I er flere, så skal der laves separate tilmeldinger.
  • KundenummerFirmanavnTelefon 


  • Ved at tilmelde dig kurset accepterer du ProLøns privatlivspolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Interesseret i årsmødet?

Har du spørgsmål til årsmødet 2021 er du meget velkommen til at kontakte os på 87 10 19 30.

Mødet starter kl. 08.30 med morgenmad og slutter kl. 15.00

PrisTilmeldingKursusadresserBetaling

Pris:

Kr. 2.250,- ex. moms pr. deltager.

Husk, at kurser er fradragsberettiget.

 

Tilmeld dig her på siden eller ring til os på 87 10 19 30.

KØBENHAVN DEN 01. NOVEMBER 2021

Comwell Copenhagen Portside
A/S Alexandriagade 1
2150 Nordhavn

JYLLAND DEN 10. NOVEMBER 2021

Scandic Kolding
Kokholm 2
6000 Kolding

JYLLAND DEN 16. NOVEMBER 2021

Comwell Rebild Bakker
A/S Rebildvej 36
9520 Rebild

JYLLAND DEN 17. NOVEMBER 2021

MCH Herning
Vardevej 1
7400 Herning

Kursusafgiften trækkes automatisk via NETS inden kursusafholdelse.

Afmelding

Afmelding skal altid ske skriftligt (gerne via mail).

Disse kursister gik fra letøvede til eksperter på blot én dag!

"Et rigtig godt kursus, hvor man kommer lidt omkring det hele og afholdt af 2 dejlige mennesker med svar på alt."

Birthe Hansen, lønningsbogholder hos AME Rengøring

"Undervisningen er klar og tydelig – god supplering mellem underviserne. Jeg har lært rigtig meget – glæder mig til at bruge systemet mere, end jeg har gjort hidtil."

Hanne Lyksholm, Onsbjerg Lilleskole

"Trods det, at vi har anvendt ProLøn i 1½ år nu, var der flere ting i programmet, jeg kan se store fordele i at anvende fremover. Jeg fik nogle nye værktøjer til den daglige lønkørsel."

copyright by proløn © 2021