Kurset afholdes online og udbydes på følgende dage:

06/09 2022 09.00-09.45
14/09 2022 13.00-13.45

Ferieregnskab og forskudsferie

Et ferieregnskab giver dine medarbejdere mulighed for at se deres opsparede, forbrugte og restferiedage direkte på deres lønseddel. I ProArkiv kan du finde et samlet overblik over optjente og brugte feriedage samt bruttoferiepenge. På kurset Ferieregnskab og forskudsferie viser vores lønkonsulenter, hvordan du registrerer feriedage korrekt i Mit ProLøn, hvordan du nedskriver ferieberettiget løn korrekt, og de viser ferieregnskabet i ProArkiv. 

 

Med den nye ferielovs indtog blev det muligt at tilbyde sine medarbejdere ferie på forskud. Det vil sige, at I kan lave en aftale om, at medarbejderen må holde ferie for fridage, som han eller hun ikke har optjent endnu. På kurset vil vores lønkonsulenter gøre dig klogere på ferie på forskud, og hvordan du skal indtaste det i Mit ProLøn. 

Ferieregnskab og forskudsferie

På kurset gennemgår vi følgende:

  • Hvordan registrerer man feriedage korrekt i Mit ProLøn?
  • Hvordan nedskriver man ferieberettiget løn rigtigt?
  • Hvor kan man se ferieregnskabet?
  • Hvordan indtaster man ferie på forskud?
  • Hvor meget ferie må man holde på forskud?

Onlinekurser hos ProLøn

Praktisk information

Når du har tilmeldt dig et onlinekursus hos ProLøn, vil vi, når vi nærmer os kursusdagen, sende dig information om, hvordan du logger på kurset. Du vil også modtage kursusmaterialet der bliver undervist i.

Tilmelder du dig et onlinekursus, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Interesseret i kurset?

Praktiske informationer

KursusinformationTilmeldingBetaling

Dette kursus afholdes online og varer 45 minutter.

Kursuspris:

Kr. 399,- ex. moms pr. deltager.

Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Tilmeld dig her på siden eller ring til os på 87 10 19 30. Du kan straks se at du er tilmeldt via den besked du får på skærmen. Du vil senere modtage en mail med information om at logge på kurset.

Tilmelder du dig et kursus, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Kursusafgiften trækkes automatisk via NETS inden kursusafholdelse.

Afmelding

Afmelding skal altid ske skriftligt (gerne via mail). Afbud senest 14 dage før kurset. Får vi dit afbud senere, fakturerer vi den fulde kursuspris.

I tilfælde af kursusaflysning, tilbydes deltagelse på et andet kursus.

Disse kursister gik fra letøvede til eksperter på blot én dag!

"Et rigtig godt kursus, hvor man kommer lidt omkring det hele og afholdt af 2 dejlige mennesker med svar på alt."

Birthe Hansen, lønningsbogholder hos AME Rengøring

"Undervisningen er klar og tydelig – god supplering mellem underviserne. Jeg har lært rigtig meget – glæder mig til at bruge systemet mere, end jeg har gjort hidtil."

Hanne Lyksholm, Onsbjerg Lilleskole

"Trods det, at vi har anvendt ProLøn i 1½ år nu, var der flere ting i programmet, jeg kan se store fordele i at anvende fremover. Jeg fik nogle nye værktøjer til den daglige lønkørsel."

copyright by proløn © 2023