Få plads på alle 8 webinarer

Datoerne i 2021 er: 3. maj, 10. maj, 17. maj, 25. maj, 31. maj, 7. juni, 14. juni og 21. juni.

På dette webinar får du en grundlæggende introduktion til GDPR med fokus på din hverdag og arbejdet med personaleadministration. Vi vil blandt andet gennemgå de forskellige slags personoplysninger, hvornår du må behandle en personoplysning, og hvilke bøder du kan risikere at få, hvis du ikke overholder reglerne:

  • Hvad er en personoplysning?
  • Almindelige oplysninger
  • Fortrolige oplysninger
  • Følsomme oplysninger
  • Hvad er omfattet af GDPR?
  • Hvornår må du behandle en personoplysning?
  • Bødeniveau og de første bøder

Webinaret er for dig, der er ny i arbejdet med GDPR eller ønsker at få emnet genopfrisket. Webinaret holdes den 3. maj kl. 10-11.

I løbet af et ansættelsesforhold indhenter og behandler arbejdsgivere en stor mængde personoplysninger. Vi gennemgår nogle af dem, som de fleste arbejdsgivere behandler, og inddrager særregler, som du skal være opmærksom på at overholde.

  • Hvornår må du behandle følsomme oplysninger?
  • Hvad skal du være opmærksom på, når du overvåger dine medarbejdere?
  • Og hvornår må du offentliggøre oplysninger om dine medarbejdere?

Dette webinar er for dig, der vil have helt styr på behandling af medarbejderoplysninger under en ansættelse, så du er sikker på at overholde GDPR-reglerne. Webinaret holdes den 10. maj kl. 10-11.

På dette webinar gennemgår vi nogle af de faldgruber, der er i forhold til behandling af oplysninger, når du skal rekruttere nye medarbejdere, eller når medarbejdere fratræder. Husker du for eksempel at slette oplysninger om fratrådte medarbejdere? Og har du styr på, hvilke oplysninger der skal slettes hvornår?

  • Hvad må du spørge om, når du skal ansætte en ny medarbejder?
  • Hvad skal ansøgeren oplyse om?
  • Må du hente oplysninger hos en tidligere arbejdsgiver?
  • Hvad gør du, når en medarbejder stopper, og hvornår skal du slette oplysninger?

Dette webinar er for dig, der ønsker at have styr på processen før og efter en ansættelse. Webinaret holdes den 17. maj kl. 10-11.

Som arbejdsgiver behandler du en masse oplysninger om dine medarbejdere. GDPR stiller krav om, hvad du skal oplyse dine medarbejdere om i den forbindelse. På dette webinar gennemgår vi GDPR-kravene. Vi kommer derudover ind på forskellige metoder, du kan bruge til at opfylde din oplysningspligt:

  • Hvad skal du oplyse om?
  • Hvem skal have oplysningerne?

På webinaret får du et indblik i, hvilke krav du som arbejdsgiver skal opfylde for at leve op til reglerne om oplysningspligten. Du får også forslag til en række vigtige politikker om emnet. Webinaret holdes den 25. maj kl. 10-11.

På dette webinar gennemgår vi, hvilke praktiske sikkerhedsforanstaltninger du skal sætte i gang som dataansvarlig. Vi stiller skarpt på, hvordan du behandler personoplysninger sikkert, og du får gode, konkrete råd til, hvad du skal gøre for at leve op til reglerne:

  • Hvilke sikkerhedstiltag skal du gennemføre?
  • Hvad gør du, hvis du har oplysningerne på papir?
  • Hvilke krav stiller datatilsynet?
  • Hvad gør du med den fysiske sikkerhed?

Webinaret er for dig, der vil have styr på sikkerheden omkring dine data. Webinaret holdes den 22. marts og den 31. maj kl. 10-11.

Er du klar til et besøg fra Datatilsynet? Og ved du, hvilke dokumenter du skal have klar før et tilsyn? Datatilsynet kan komme på besøg hos alle typer virksomheder, og dette webinar kan klæde dig på til at håndtere tilsynet bedst muligt. Vi kommer blandt andet ind på:

  • Forskellige slags tilsyn
  • Emner for tilsyn
  • Hvad skal du have klar til et tilsyn?
  • Hvad er en hændelseslog?
  • Hvad skal en fortegnelse indeholde?
  • Hvad sker der efter et tilsyn?

Webinaret er til dig, der vil være helt skarp på, hvordan du bedst forbereder dig på et besøg fra Datatilsynet - blandt andet ved at lave en hændelseslog og den fortegnelse, som alle virksomheder skal have. Webinaret holdes den 6. april og den 7. juni kl. 10-11.

GDPR har blandt andet til formål at beskytte de registreredes rettigheder. Det er dit ansvar som arbejdsgiver at sikre, at dine medarbejdere har mulighed for at varetage deres interesser.

  • Hvordan håndterer du medarbejderes indsigtsret
  • Hvad med tidligere medarbejdere?
  • Hvad gør du, hvis en fagforening beder om indsigt?
  • Hvad skal du udlevere, og hvad er undtaget?
  • Hvornår har medarbejderen ret til at få berigtiget oplysninger?
  • Hvilke tidsfrister skal du overholde?

Webinaret klæder dig på, så du bedre kan håndtere henvendelser om dine medarbejderes rettigheder, og hjælper dig med at overholde nogle af de vigtigste principper i GDPR. Webinaret holdes den 12. april og den 14. juni kl. 10-11.

Har du styr på dine databehandlere? Ved du, at du også kan få en bøde, hvis dine databehandlere ikke lever op til reglerne? Dette webinar stiller skarpt på reglerne for brug af databehandlere og guider dig igennem, hvad en databehandleraftale skal indeholde.

  • Hvem er databehandler?
  • Hvad med din revisor?
  • Hvad skal en databehandleraftale indeholde?
  • Hvad med tilsyn?

Webinaret giver dig en række redskaber til at sikre, at dine databehandlere, herunder lønbureauer, IT-udbydere eller diverse konsulenter, overholder GDPR. Webinaret holdes den 19. april og den 21. juni kl. 10-11.

Bliv GDPR-sikker - Nemt og praktisk

Webinarerne er lavet til dig, der arbejder med løn og personale. Hvert webinar tager 60 minutter, og der er et begrænset antal deltagere pr. webinar. Det betyder, at du løbende under webinaret kan stille og få svar på dine spørgsmål af vores GDPR-specialister.
Du får naturligvis sendt præsentationen på mail inden webinaret, så du har mulighed for at tage noter på den, samtidig med at undervisningen er i gang.

Indenfor GDPR findes der nogle grundlæggende principper. Disse er vigtige for at navigere, indsamle, behandle og opbevare personoplysninger korrekt.

  • Tilmelding til GDPR - webinar

    Ønsker du at deltage på et af nedenstående webinarer, udfyld da venligst tilmeldingsformularen. Du kan straks se, at du er tilmeldt via den besked, du får på skærmen. Du vil senere modtage en mail med information om at logge på webinaret.

    HUSK: Kun én deltager per tilmelding. Hvis I er flere, så skal der laves separate tilmeldinger. Hvis du ønsker flere webinarer, skal du lave en tilmelding for hvert af disse.
  • KundenummerFirmanavnTelefon 


  • Ved at tilmelde dig webinaret accepterer du ProLøns privatlivspolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hop på 1, 2 eller 8 webinarer

Det er små hold med op til 30 deltagere pr. webinar. Det betyder, at du løbende under webinaret kan stille og få svar på dine spørgsmål af vores GDPR-specialister.

Du får naturligvis sendt præsentationen på mail inden webinaret, så du har mulighed for at tage dine noter, samtidigt med at undervisningen er i gang.

Har du spørgsmål til disse webinarer, må du meget gerne kontakte os på 87 10 19 30. Så tager vi en snak om dine behov, webinarets indhold og dine forventninger og ønsker.

Praktiske informationer

KursusprisTilmeldingBetalingHvad får du med hjem?

Webinaret varer 1 time.

Kursuspris:

Kr. 729,- ex. moms pr. deltager pr. webinar.
Kr. 5175,- ex. moms pr. deltager for hele pakken med 8 webinarer.
Du sparer kr. 657,-
(OBS! Dette webinar er ikke omfattet af vores kampagnetilbud).

Tilmeld dig her på siden eller ring til os på 87 10 19 30. Du kan straks se at du er tilmeldt via den besked du får på skærmen. Du vil senere modtage en mail med information om at logge på webinaret.

Kursusafgiften trækkes automatisk via NETS inden kursusafholdelse.

Afmelding

Ved afmelding senest 2 uger før kursus, refunderes 50 % af kursusprisen.

Sker afmeldingen mindre end 1 måned før kursusafholdelse, refunderes 90 % af kursusprisen.

Afmelding skal altid ske skriftligt (gerne via mail).

I tilfælde af kursusaflysning, tilbydes deltagelse på et andet kursus.

Praktiske værktøjer der får dig i mål med GDPR i en travl hverdag.

copyright by proløn © 2021