GDPR - hændelsesloggen

På dette kursus får du en skabelon til hændelsesloggen, som vores dygtige jurister hjælper dig med at udfylde, så den passer til netop din virksomhed. Samtidig får du et indblik i, hvad du skal gøre, hvis der sker et brud på persondatasikkerheden i din virksomhed.

Alle brud på persondatasikkerheden skal nemlig dokumenteres i en hændelseslog. Derfor er det vigtigt, at virksomheden har styr på sin hændelseslog og holder den opdateret, da Datatilsynet kan bede om at se den, hvis de kommer på besøg. Hændelsesloggen bidrager nemlig til, at Datatilsynet kan kontrollere, om virksomhedens håndtering af brud på persondatasikkerheden overholder kravene i GDPR.

På kurset lærer du at vurdere, hvornår der er sket et brud på persondatasikkerheden, og hvilke konsekvenser bruddet kan medføre for de registrerede. Vi giver gode råd til, hvordan og hvornår du skal udfylde hændelsesloggen.

Hvad får du med hjem?

Du får blandt andet:

  • hjælp til at vurdere, hvornår du skal registrere et brud
  • eksempler på, hvornår sikkerhedsbrud bør anmeldes til Datatilsynet

Derudover lærer du:

  • at genkende og registrere brud på persondatasikkerheden
  • at tilpasse hændelsesloggen, så den afspejler din virksomhed
  • at foretage den nødvendige risikovurdering i forbindelse med en mulig underretning af den registrerede og Datatilsynet

På kurset kan du selvfølgelig også stille spørgsmål til og få sparring fra DataLøn og ProLøns jurister.

  • Tilmelding GDPR: Fra skabelon til færdig hændelseslog

    Ønsker du at deltage på et af nedenstående kurser, udfyld da venligst tilmeldingsformularen. Du kan straks se, at du er tilmeldt via den besked, du får på skærmen. Du vil senere modtage en mail med information om kurset.

    HUSK: Kun én deltager per tilmelding. Hvis I er flere, så skal der laves separate tilmeldinger. Hvis du ønsker flere kurser, skal du lave en tilmelding for hvert af disse.
  • KundenummerFirmanavnTelefon 


  • Ved at tilmelde dig kurset accepterer du ProLøns privatlivspolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Interesseret i kurset?

Har du spørgsmål til disse kurser, må du meget gerne kontakte os på 87 10 19 30. Så tager vi en snak om dine behov, kursets indhold samt dine forventninger og ønsker.

Praktiske informationer

KursusprisTilmeldingKursusadresserBetalingHvad får du med hjem?

Kurset varer 3 timer. Klokken 09.00 – 12.00.

Der er mulighed for morgenmad fra kl. 08.30.

Kursuspris:

Kr. 2.499,- ex. moms pr. deltager

Husk at kurser er fradragsberettiget

Tilmeld dig her på siden eller ring til os på 87 10 19 30.

Du kan straks se at du er tilmeldt via den besked du får på skærmen.

JYLLAND

Scandic Regina Herning

Fonnesbechsgade 20

7400 Herning

Kursusafgiften trækkes automatisk via NETS inden kursusafholdelse.

Afmelding

Afmelding skal altid ske skriftligt (gerne via mail).

I tilfælde af kursusaflysning, tilbydes deltagelse på et andet kursus.

Praktiske værktøjer der får dig i mål med GDPR i en travl hverdag.

På kurset kan du selvfølgelig også stille spørgsmål til og få sparring fra DataLøn og ProLøns jurister.

copyright by proløn © 2022