Dine fordele ved Håndværkstid:

 • Hele kundedialogen ét sted
 • Bedre bundlinje pr. opgave
 • Bedre udnyttelse af din tid
 • Stærk branding i dit geografiske område
 • Kunderne er længere i købsprocessen og søger aktivt efter håndværkere
 • Egen online kalender og profil side
 • Vi markedsfører dine ledige tider
 • Nemt og brugervenligt system
 • Får du en aflysning, så frigiv din tid i appen og bliv genbooket
 • Få validerede kundeanmeldelser
 • Og meget mere…

Om Håndværkstid

Håndværkstid er Danmarks nye håndværkerportal, en app hvor du som håndværker kan finde kunder. Hvis du f.eks. har fået en aflysning på en opgave og du nu har 4 ledige timer men ingen opgave, så kan du slå din ledige tid op inde i appen og derved blive genbooket af en ny kunde. Hermed har du fået udnyttet din ledige tid uden at skulle opsøge en ny kunde direkte, nemt og enkelt.

Appen fås i 2 versioner, vores Pro version og Premium versionen. Det der adskiller de to fra hinanden er at du ved Pro versionen får flere muligheder fremadrettet når vi løfter sløret for flere tiltag, der skal gøre hverdagen nemmere for dig og give dig mere tid. Du kan altid læse mere inde på vores hjemmeside, den finder du her: haandvaerkstid.dk

Sådan gør du

Du opretter din profil her, derefter udfylder du dine stamdata, opsætter profilen og gennemgår betingelserne. Så er du klar til at finde alle de projekter du har tid og overskud til. Det er nemt og hurtigt at finde projekter i dit geografiske område. Kunderne finder dig ved at søge efter ledige håndværkere i deres geografiske område. Du kan selvfølgelig også finde projekter som kunderne har lagt ind i appen.

Når kunden har fundet dig og har fundet en tid de gerne vil booke dig, skal du bekræfte bookingen før kunden får besked om, at de har booket tiden hos dig.

Du sparer derfor en masse tid og penge ved at bruge Håndværkstid. Du slipper nemlig for at skulle ud og finde kunderne, de finder nemt dig gennem appen.

Vi garanterer at det virker, prøv selv allerede i dag!

HDS

Sammen står vi stærkest! Hos Håndværkstid har vi også en løsning som vi kalder for HDS (Håndværkernes  Digitale Sammenslutning). Fordelen ved HDS er at den indeholder alle de services vi tilbyder. Her får du  adgang til vores Pro pakke i appen, du får adgang til Rabattid som er vores rabatunivers, du får et gavekort  på kr. 9.995,- som kan bruges på vores digitale løsninger, du får adgang til Telefontid, som er vores telefoni  abonnement og sidst men ikke mindst får du også adgang til Branchetid, som er alle de brancheaftaler og  samarbejdsaftaler vi laver.

Du kan læse meget mere om HDS og se vores samarbejdsaftaler lige her: haandvaerkstid.dk/hds/

Rabattid og Telefontid

Håndværkstid har indgået et samarbejde med Visma LogBuy. Dette har vi valgt at kalde for Rabattid. For dig  betyder det, at du som Pro- eller HDS-medlem får adgang til Rabattid, en favorabel rabatportal, hvor du kan  spare penge på b.la. elektronik, rejser, restaurantbesøg, tøj, tilbehør til boligen og meget mere.

Du kan opnå rabat mere en 2.800 steder i Danmark, med besparelser på mellem kr. 10.000,- og kr. 17.000,- pr. år.

Vi har helt ekstraordinært valgt at tilbyde gratis telefoni til alle vores Pro- og HDS-medlemmer. Du får fri  tale, fri SMS, fri MMS og 20GB data i Danmark. Der medfølger 1 SIM-kort.

Vi er i konstant udvikling, derfor kan vi også allerede nu siger, at der kommer flere tiltag på vores telefoni  løsning. Vi glæder os til at præsentere dem for dig og vi håber at du vil tage godt imod disse tiltag.

Prøv os i dag, du vil ikke fortryde det.

copyright by proløn © 2023