ProMark – vejen til øget effektivitet

ProMark Workforce Management fra Mark Information er en professionel full-service løsning til effektivisering af processer og forbedret produktivitet i alle typer virksomheder.

Funktionaliteten kan opdeles i 4 områder: Tid & fravær, job- og projektregistrering, bemandingsplanlægning og Business Intelligence. ProMark sporer tid, performance og fremdrift i realtid og giver korrekte data til lønudbetalingen og et faktabaseret grundlag for de daglige beslutninger.

Med over 400 kunder, flere end 1.000 installationer og mere end 300.000 daglige brugere i Danmark, Norge, Sverige og England har ProMark blandt andet skabt resultater hos Arla, Carlsberg, Coop, Rockwool, Aarsleff og Nykredit.

Effektiv registrering af tid og øget transparens

”Nykredit er på vej mod en højere grad af automatisering for at øge effektiviteten i organisationen. Her spiller tidsregistrering også en rolle. Med ProMark har vi fået en brugervenlig og fremtidssikret løsning”.

– Steen Sloth, afdelingsdirektør, IT Koncernstyring i Nykredit

Brugerflader til alle behov

ProMark har brugerflader, der passer til alle behov. Uanset om virksomheden vælger at indsamle data via smartphones, portal og/eller terminaler får medarbejderne et enkelt og intuitivt redskab, der letter registreringen af tid og fravær – og giver adgang til personlig information om forskellige saldi og arbejdsskema.

Det reducerer administrativ tid og omkostninger, sikrer data i realtid og giver værdifuld indsigt til ledelsen.

Integration

Fordi et system ikke kan alt!

ProMark har standardintegration til en lang række løn-, HR- og ERP-systemer, herunder ProLøn. Det betyder, at værdifuld og aktuel information er tilgængelig der, hvor den skal bruges, når den skal bruges – uden risiko for manuelle fejl og forsinkelser – og eliminerer en række administrative rutiner.

Det giver besparelser, optimerer evnen til at fokusere på det vigtige og øger effektiviteten.

copyright by proløn © 2023