“Det sparer mig virkelig for tid”

Hver måned er administrativ medarbejder Hanne Sønderby Mikkelsen lønansvarlig for de ansatte i hele 23 LOOP fitnesscentre. Men det er ikke noget, der får pulsen op. Tværtimod. Med ProLøn kommer lønnen i hus uden sved på panden. 

I november 2020 kunne franchisekæden LOOP fejre 14 års fødselsdag. Over hele Danmark har kæden bredt sig ud på 128 centre, siden det første slog dørene op i Viborg. I samme by er moderselskabet Fitness Galaxy også placeret, og her laver Hanne Sønderby Mikkelsen hver måned løn for ca. 130 medarbejdere.

Et enkelt lønsystem til en simpel opgave

Da valget for ca. 10 år siden skulle falde på et nyt lønsystem, kom ProLøn ind i varmen hos LOOP og ind på Hanne Sønderby Mikkelsens arbejdscomputer. “Fordi vores ansættelser er forholdsvis simple, skal vi have et lønsystem, der også er det,” forklarer Hanne Sønderby Mikkelsen. Derfor var ProLøn den perfekte træningsmakker.

Hvert fitnesscenter har omkring 6 ansatte. Normalt er én ansat som funktionær, mens resten er timelønnede. “Jeg sørger for at justere ændringer løbende hen over måneden. Det betyder, at når lønnen skal laves, så bruger jeg max 20 min. for hvert center,” uddyber Hanne Sønderby Mikkelsen om sin månedlige lønrutine.

ProLøn holder dig på tæerne

Da Hanne Sønderby Mikkelsen skulle skifte lønsystem, valgte hun ProLøn af en ganske væsentlig årsag: “Vi skiftede til ProLøn, fordi det var nemt at få svar, og man hurtigt kunne komme i kontakt med dem.” Det viste sig også at være en anden funktion, der lettede Hanne Sønderby Mikkelsens arbejde markant. “Det gør hele forskellen for mig, at ProLøn sender bilagene til mig på mail. Så kan jeg selv printe dem og behøver ikke lede efter dem i et arkiv. Det sparer mig virkelig for tid.”

Det er vigtigt at holde sig i form. Også når det gælder om at være skarp i sit lønsystem. “Selvom systemet er super enkelt at bruge, så har jeg været på kursus hos ProLøn ca. hvert andet år. Så er jeg sikker på, at jeg er opdateret. Når jeg kigger mine noter igennem fra kurserne, så er det en stor hjælp i det daglige,” mener Hanne Sønderby Mikkelsen.

“Hvis ikke man bruger ProLøn, så vil jeg sige: Skift med det samme! Jeg har selv sparet en masse tid, og det har været en stor hjælp,” lyder den afsluttende bemærkning.

Fakta om LOOP: LOOP Fitnesscentre er en franchisekæde. Over hele Danmark ligger 128 centre samt et i Spanien og et i Polen, hvor det er muligt at træne for alle uanset forudsætninger.

copyright by proløn © 2023