Kurset afholdes online og udbydes på følgende dag:

05/09 2022 09.00-11.00

Sygdom og Barsel - regler og praktik

Du står måske i en situation, hvor din medarbejder skal på barsel eller der opstår sygdom hos en medarbejder. Men hvad skal du som arbejdsgiver være opmærksom på? Skal du til en start indkalde til en sygefraværssamtale og hvad må du spørge om? Hvor længe skal du betale medarbejderen løn under barsel og sygdom, og hvordan håndterer du det korrekt i lønsystemet?

Det er nogle af de spørgsmål, vi hjælper dig med at besvare på dette kursus. Vi opdaterer dig også på de nyeste barselsregler, der er vedtaget i forbindelse med Covid-19. Kurset er dermed målrettet til dig, som er HR-medarbejder, bogholder, leder, økonomi- og regnskabsansat, personalerådgiver eller sagsbehandler.

Sygdom og barsel - regler og praktik

På kurset gennemgår vi følgende:

  • Reglerne omkring barsel
  • Juridiske regler vedr. sygdom
  • Optjening af ferie under barsel
  • Refusionsregler under sygdoms- eller barselsperioder
  • At håndtere sygdom og barsel korrekt i *Mit ProLøn*

Onlinekurser hos ProLøn

Praktisk information

Når du har tilmeldt dig et onlinekursus hos ProLøn, vil vi, når vi nærmer os kursusdagen, sende dig information om, hvordan du logger på kurset. Du vil også modtage kursusmaterialet der bliver undervist i.

Tilmelder du dig et onlinekursus, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Interesseret i kurset?

Har du spørgsmål til disse onlinekurser,  må du meget gerne kontakte os på 87 10 19 30. Så tager vi en snak om dine behov, kursets indhold samt dine forventninger og ønsker.

Praktiske informationer

KursusprisTilmeldingBetaling

Kurset varer 2 timer, og er for dig, der ønsker mere viden om håndtering af sygdom og barsel i *Mit ProLøn*

Kursuspris:

Kr. 1.395,- ex. moms pr. deltager.

Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Prisen inkluderer:

Kursusmateriale

Tilmeld dig her på siden eller ring til os på 87 10 19 30. Du kan straks se at du er tilmeldt via den besked du får på skærmen.

Du vil senere modtage en mail med en skriftlig bekræftelse og endelig dagsorden.

Tilmelder du dig et kursus eller webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Kursusafgiften trækkes automatisk via NETS inden kursusafholdelse.

Afmelding

Afmelding skal altid ske skriftligt (gerne via mail). Afbud senest 14 dage før kurset. Får vi dit afbud senere, fakturerer vi den fulde kursuspris.

I tilfælde af kursusaflysning, tilbydes deltagelse på et andet kursus.

Disse kursister gik fra letøvede til eksperter på blot én dag!

"Et rigtig godt kursus, hvor man kommer lidt omkring det hele og afholdt af 2 dejlige mennesker med svar på alt."

Birthe Hansen, lønningsbogholder hos AME Rengøring

"Undervisningen er klar og tydelig – god supplering mellem underviserne. Jeg har lært rigtig meget – glæder mig til at bruge systemet mere, end jeg har gjort hidtil."

Hanne Lyksholm, Onsbjerg Lilleskole

"Trods det, at vi har anvendt ProLøn i 1½ år nu, var der flere ting i programmet, jeg kan se store fordele i at anvende fremover. Jeg fik nogle nye værktøjer til den daglige lønkørsel."

copyright by proløn © 2023