Derfor skal du deltage på Årsmødet

Velkommen til ProLøns Årsmøde 2024! 🎉 Hvorfor deltage? Fordi det er din ultimative nøgle til at være klar til det kommende år som lønansvarlig! Hos ProLøn sikre vi, at du er klædt godt på til et nyt lønår, og vores årsmøde er det perfekte sted at starte. Når du deltager, kan du se frem til at opdage de nyeste funktioner i vores lønsystem, som er designet til at optimere og forenkle dit arbejde. Fra tips og tricks til at forbedre dine arbejdsgange til indsigtsfulde opdateringer om den seneste lovgivning fra vores dygtige jurister.

Det handler ikke kun om faglig udvikling - det handler også om at opbygge forbindelser og netværke. Mød vores dedikerede lønkonsulenter, jurister og andre deltagere på Årsmødet og udveksl idéer og erfaringer. Det er din mulighed for at skabe forbindelser, der kan gavne dig både professionelt og personligt. Og lad os ikke glemme det spændende foredrag, der venter på dig! Få viden og teknikker, som kan hjælpe dig med at bryde gamle vaner og opbygge nye, på vores årsmøde.

🎤 Spændende nyhed! Årest gæstertaler er fundet!

Vi er begejstrede for at byde vanecoachen Henrik Dresbøll velkommen til vores Årsmøde 2024! Henrik er en ekspert i vaner og ser dem som nøglen til personlig succes. Mange af os kæmper med at ændre eller bygge vaner, og med Henriks enkle og effektive metoder er det muligt!
Han vil dele sin værdifulde viden og teknikker, som kan hjælpe dig med at bryde gamle vaner og opbygge nye, på vores årsmøde.

Grib chancen for at lære af en ægte vanenørd og invester i din personlige udvikling ved at deltage i vores Årsmøde 2024! 💡

Vi kommer hele landet rundt

05.11.24 - Scandic Hvidovre 

12.11.24 - Comwell Hvide Hus - Aalborg 

13.11.24 - MCH Herning 

14.11.24 - Horisont Hotel & Konference 

04.12.24 - Scandic Kolding A/S

05.12.24 - Scandic Odense 

10.12.24 - Online

Læs, hvad kursisterne siger om vores kurser

" Jeg fik en masse ny viden og inspiration med hjem. Det er godt nok nogle skarpe konsulenter, de har hos ProLøn"

Hanne Hausgaard, bogholder og sekretær, Kraftvarmeværk, Thisted

"Jeg fik alt det med fra årsmødet, som jeg havde håbet på. De er virkelig dygtige formidlere og meget pædagogiske"

Annette Hundborg, bogholder, Hundborg transport

"Trods det, at vi har anvendt ProLøn i 1½ år nu, var der flere ting i programmet, jeg kan se store fordele i at anvende fremover. Jeg fik nogle nye værktøjer til den daglige lønkørsel."

Pia Olsen, Klimt ApS
copyright by proløn © 2024