Det får du med ProLøn-Branche

Skræddersyet lønsystem til din branche

ProLøn-Branche er ProLøn-Basis plus skræddersyede branchespecifikke services. Services, som sikrer dig en nem lønadministration i det daglige uden ubehagelige overraskelser.

Med ProLøn-Branche får du adgang til vores GRATIS hotline, hvis du har spørgsmål indenfor netop din branche.

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel uden ubehagelige overraskelser

Nemt og enkelt

Med lønsystemet ProLøn-Branche får du tryghed i hverdagen

Undgå retslige tvister og overenskomststridige handlinger. Med en branchetilpasset ProLøn-Branche, følger du alle gældende love og overenskomstmæssige regler.

Service og tryghed er øverst på vores kunders ønskeliste. Derfor er det omdrejningspunktet i lønsystemet ProLøn-Branche. Vores professionelle lønkonsulenter med specialistviden indenfor netop din branche, står klar til at rådgive dig og forebygge potentielle faglige tvister.

Skal vi beregne en pris for dig?

Kom hurtigt fra start

Skal vi beregne en pris for lige netop din virksomhed? Bare klik på knappen herunder. Det er helt enkelt. Udfyld den korte formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæde os til at hjælpe dig videre.

Se vores priser eller klik på knappen herunder.

Mere end 30 års erfaring

Kåret til gazellevirksomhed 5 gange

ProLøn har været på markedet i mere end 30 år. Vi udvikler selv lønsystemet. 5 gange er vi kåret til gazellevirksomhed og så er vi kendt for vores gode og professionelle personlige service. En personlig service, som koster GRATIS og hel unik i branchen.

Vi servicerer mere end 11.000 kunder. Lønadministration skal være let og enkelt, så du får tid til andre gøremål i dagligdagen.

Det siger vores kunder om ProLøn

"Jeg går ikke bare selv ind og ændrer noget, uden lige at tjekke om det er rigtigt – der er lønkonsulenterne virkelig en backup."

Sanne Petersen, Lønansvarlig hos Risskov Slagteren

"Når jeg har et lønspørgsmål, vil jeg ikke være nummer 147 i køen. Det er håbløst, og det har jeg ikke temperament til. Det er lige nu og her, jeg skal bruge et svar – og det får jeg altid ved ProLøn."

Tina Rye Jacobsen, Regnskabsansvarlig ved REDTZ Glas & Facade

"Lønsystemet skal være så fleksibelt som muligt. Vi er afhængige af, at ProLøn følger med i statistikker, kompetencefonde, uddannelsesfonde, barselsfonde o.l., så de kan lave udtræk og afregne disse ting for os."

Line Lodahl, Teamleder ved Dagrofa Regnskabsservice
copyright by proløn © 2024