Det får du med ProLøn-DRC

Du får mange gode fordele ved at bruge ProLøn, når du er medlem af DRC

  • Lønsystem tilpasset overenskomsterne for RAF2000 - Kristelig Fagforening og Horesta samt 3F - Privat service, Hotel og Restauration
  • Administration af Feriekonto i Hillerød eller Feriefonden/Horesta i Frederiksberg
  • Mulighed for medarbejderoprettelser med profiler
  • Automatisk ajourføring af procentsatserne for arbejdsmarkedspension
  • Mulighed for styring af ferie, feriefridage og afspadseringstimerne
  • Elektronisk lønhåndbog ifølge overenskomsten
  • GRATIS oprettelse af virksomhed og medarbejdere
  • GRATIS lønkørsel i op til 2 måneder ved overgang fra andet lønsystem
  • GRATIS hotline til professionelle lønkonsulenter med branchekendskab
  • Mulighed for eBoks til medarbejdernes lønsedler + eBoks Erhverv til virksomhedens bilag
  • Integration mellem ProLøn og de fleste tidsregistrerings,- og økonomisystemer som f.eks e-conomic

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel

Service uden kompromiser

ProLøns branchekendskab kan lette lønadministrationen for den enkelte restauratør temmelig meget i dagligdagen: ”Vi vejleder efter overenskomsten – det er det, der gør den store forskel. Og så kan de bare tage telefonen og ringe ind – vores hotline er GRATIS”.

Bonnie Thomassen, lønkonsulent

Samarbejde med Danmarks Restauranter & Cafeer

ProLøn A/S har et samarbejde med Danmarks Restauranter og Caféer, hvilket betyder, at du udover standardmodulet også får et branchemodul samt en branche lønhåndbog baseret på Horesta`s og RAF-2000`s overenskomster.

Service er øverst på vores kunders ønskeliste, og derfor er det omdrejningspunktet i lønsystemet.

Gå til Danmarks Restauranter og Cafeer.

Relevante IT-partnere

Det siger vores kunder, som bruger ProLøn

"Serviceniveauet er rigtig fint. Vi modtager mails på lønsedler, bilag og kørsler. Det fungerer fint,” siger hun. Lønsedlerne udsendes per mail direkte til medarbejderne. Rikke Sodemann forklarer: ”Vores bogholder får også kopier. Der er nemlig kun én i bogholderi, derfor kører vi selv lønkørsel i alle restauranterne.” "

Rikke Sodemann, bestyrer hos Restaurant Flammen, Randers

"Man får aldrig en følelse af, at der er spørgsmål, der er dumme. Det gør heller ikke noget, at man spørger om det samme ti gange. Det er en stor hjælp at kunne ringe og få svar, mens man sidder og laver lønnen."

Anne-Sophie Skjødt Villumsen, frisør og medindehaver af Zenz-kæden

"Meget andet end løn lander på mit bord. Jeg skal ikke bøvle med Skat, trække pensioner m.v. Derimod skal jeg kunne sige klik, klik, klik – og så er lønnen lavet."

Viola Ellitsgaard, Bagerfrue ved Eriks Bageri
copyright by proløn © 2019