Med Smartplan og ProLøn får du styr på alt fra vagtplanlægning til løn:

  • Online brugervenlig vagtplanlægning
  • Automatisk vagtplanlægning og overvågning af regler
  • Stempelur på tablets eller via Smartplan App
  • Billigt og nemt tilgængeligt stempelur der kan tilpasses din virksomhed
  • Nem eksport af timer og tillæg til ProLøn

Om Smartplan

Smartplan er et online vagtplanlægningssystem der indeholder præcis det du skal bruge for at få din vagtplan online. Smartplan hjælper dig ud af dit Excel ark, så du kan få vagtplanen i lommen på dine medarbejdere.

Vagtplanlægning kan være et tidskrævende puslespil. Derfor er det vores første prioritet at give dig et brugervenligt værktøj, som gør det nemt for dig at få vagtplanen til at gå op.

De tre faser fra vagtplanlægning til løn

For at håndtere aktiviteten omkring din vagtplan effektivt og hurtigt, beskæftiger Smartplan sig med 3 faser.

1. Vagtplanlægning - Første fase er selve vagtplanlægningen. Puslespillet hvor du skal have bemandingsbehovet defineret og dækket. Smartplan indeholder alle de hjælpemidler du har brug for og giver dig overblikket i et vagtplanlægningssystem der er nemt at bruge.

2. Når vagtplanen frigives - Så snart vagtplanen frigives til dine medarbejdere begynder den at leve. Vi plejer at sige at det planlagte møder virkeligheden. Det er i denne fase at overblikket er vigtigt. Smartplan hjælper dig med alt fra vagtbytte til kommunikation, tidsregistrering og fravær, så du altid har styr på din bemanding.

3. Når du skal lave løn - Den sidste fase er håndteringen af timer og løn. Hvis du gerne vil sikre dig at du betaler løn for den reelle arbejdstid sørger Smartplan for at give dig det totale overblik inden du kører løn.

Prøv Smartplan gratis i 30 dage

Hos Smartplan er der ingen binding, ingen opstartegebyrer og ingen overraskelser. Opret en gratis og uforpligtende prøveperiode på 30 dage.

copyright by proløn © 2024