Det får du med ProLøn-Administrator

Samler alle kunder i én administratorløsning og dit tidsforbrug minimeres

 • Integration med langt de fleste økonomi- og tidsregistreringssystemer som fx e-conomic
 • Du får Danmarks bedste personlige support med branchekendskab - helt GRATIS
 • Indeholder funktionaliteten fra ProLøn-Basis
 • Dit tidsforbrug som administrator minimeres
 • Vi har kendskab til mange overenskomster
 • Rettighedsstyret kundeadgang - fx. mulighed for at flere kan godkende lønnen
 • Funktionaliteten understøtter effektiv håndtering af flere kunder
 • Faktura til administrator eller kunde - du vælger selv
 • Ét fælles administrator login til alle dine kunder
 • Administrator har adgang til vores kompetente og fleksible service
 • Vi er tilgængelige

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel

Intet bøvl og mange valgmuligheder

Vi dækker de behov du har - uanset kundetype!

ProLøn-Administrator er det perfekte lønsystem for dig, der til daglig sidder med lønadministration for min. 5 virksomheder. Du har måske din egen bogholderivirksomhed eller sidder som revisor og mangler et nemt og enkelt lønsystem, der kan håndtere alle brancher.

Med ProLøn-Administrator kan du administrere alle dine kunder via ét fælles login, hvilket effektiviserer din lønadministration betragteligt.

ProLøn har styr på overenskomsterne og du har GRATIS adgang til support hos vores professionelle lønkonsulenter. Du sidder ikke alene om opgaven.

Skal vi beregne en pris for dig?

Kom hurtigt fra start

Skal vi beregne en pris for lige netop din virksomhed? Bare klik på knappen herunder. Det er helt enkelt. Udfyld den korte formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæde os til at hjælpe dig videre.

Se vores priser eller klik på knappen herunder.

Mere end 30 års erfaring

Kåret til gazellevirksomhed 5 gange

ProLøn har været på markedet i mere end 30 år. Vi udvikler selv lønsystemet. 5 gange er vi kåret til gazellevirksomhed og så er vi kendt for vores gode og professionelle personlige service. En personlig service, som koster GRATIS og hel unik i branchen.

Vi servicerer mere end 11.000 kunder. Lønadministration skal være let og enkelt, så du får tid til andre gøremål i dagligdagen.

Det siger kunderne om ProLøn

"Man sidder ikke alene med et problem. Der er ikke en halv times ventetid på telefonen, det koster ikke noget at ringe efter hjælp, og meget kører helt automatisk."

Indehaver Laila Madsen, Lailas Bogholderi Service

"Det er dejligt med nærheden til ProLøn. Der er altid en, der tager hånd om problemerne, og de er markant mere fleksible og venlige at snakke med end andre. Jeg føler, de kender mig. Det er rigtig godt, og gør tingene nemmere. Vi taler samme sprog og har en god dialog. Er der en branche, jeg ikke tidligere har haft, kender ProLøn overenskomsten. Det kommer både mig og kunden til gavn,fordi jeg får de rigtige koder og oplysninger, og ikke mindst bliver lønnen rigtig."

John Halse Petersen, revisor

"Vi er glade for administratorløsningen. Den giver os et godt overblik generelt og fordi, der er mulighed for at lave løntestkørsler. Desuden kan brugeradgang tildeles efter behov til den enkelte købmand, hvis han fx skal bruge ProArkiv. Der er så mange valgmuligheder i systemet. Vi låser os ikke fast. Laves en fejl, retter ProLøn den, og vi har sikkerhed for, at det bliver gjort rigtigt. "

Line Lodahl, Dagrofa
copyright by proløn © 2024