Simpel lønkørsel med ProLøn lønsystem

Lønkørsel kan være besværligt og til tider uoverskueligt. At overholde de mange regler, have styr på satser og leve op til kravet om indberetning til det offentlige stiller store krav til den lønansvarlige.

Her kommer ProLøn ind i billedet. Vi gør løn enkelt, nemt og bekvemt – og uden ubehagelige overraskelser.

Artiklen her kommer omkring:
Hvilket lønsystem skal jeg vælge?
↳ ProLøn-Basis
↳ ProLøn-Branche
↳ ProLøn-Administrator
Hvad koster et lønsystem?
Alt-i-en-løsning
Integrér lønsystemet med dine andre systemer
Demo: Se, hvordan vores lønsystem virker
Skift til nyt lønsystem – helt uden bøvl
Sådan kommer du i gang med ProLøn

ProLøns lønsystemer hjælper både store og små virksomheder

Hvilket lønsystem skal jeg vælge?

Valget af lønsystem afhænger af, hvilken virksomhed du arbejder i. Hos ProLøn kan du overordnet set vælge imellem tre forskellige typer af vores lønsystem: ProLøn-Basis, ProLøn-Branche og ProLøn-Administrator.

ProLøn-Basis er det perfekte lønsystem til dig og din virksomhed, der ikke er medlem af en brancheforening.

Er du medlem af en brancheforening, er ProLøn-Branche det bedste valg. Her får du et skræddersyet lønsystem til lige netop din branche. Se, hvilke brancheforeninger vi samarbejder med.

Laver du løn for andre virksomheder? Så skal du vælge ProLøn-Administrator, som har alle de nødvendige funktioner, du skal bruge.

Du kan læse mere om de forskellige typer lønsystem herunder.

Er du klar til at spare tid og penge på løn?

Professionelt lønsystem der gør din hverdag mere enkel

ProLøn Basis lønsystem

Lønsystem: ProLøn-Basis

Det fleksible lønsystem til dig, der ikke er medlem af en brancheforening
ProLøn-Basis er det perfekte lønsystem til dig, der ikke er medlem af en af de brancheforeninger, som vi har samarbejdsaftaler med.

ProLøn-Basis er topprofessionel lønadministration med alle de funktioner, et moderne lønsystem må forventes at have. Med ProLøn-Basis får du samtidig Danmarks bedste personlige support – helt gratis. Vi er her altid for at hjælpe dig.

Hør nærmere om lønsystemet ProLøn-Basis på telefon 8710 1930 eller på [email protected]

ProLøn Brance - skræddersyet lønsystem

Lønsystem: ProLøn-Branche

Skræddersyet lønsystem til din branche

ProLøn-Branche lønsystem er den ultimative løsning til dig, der er medlem af en brancheforening. Med ProLøn-Branche får du skræddersyet lønadministration, som imødekommer alle dine branchespecifikke aftaler og regler.

Når du vælger ProLøn-Branche, opretter vi selvfølgelig din virksomhed og alle dine medarbejdere for dig. Det skal være let og enkelt for dig. Vores professionelle lønkonsulenter, der har kendskab til lige netop din branche, står klar til at hjælpe og rådgive dig med branchespecifikke spørgsmål.

Hør nærmere om ProLøn-Branche på telefon 8710 1930 eller på [email protected]

ProLøn Administrator - lønsystem til dig der ordner løn for andre

Lønsystem: ProLøn-Administrator

Det perfekte lønsystem, når du kører løn for andre virksomheder

ProLøn-Administrator er det perfekte lønsystem, når du laver lønadministration for andre virksomheder. Med ProLøn-Administrator kan du selv oprette nye kunder og håndtere hele lønadministrationen via ét fælles login.

Derudover får du gratis adgang til personlig support hos vores professionelle lønkonsulenter. Det betyder, at du ikke sidder alene med opgaven.

Hør nærmere om ProLøn-Administrator lønsystem på telefon 8710 1930 eller på [email protected]

Brugervenligt lønsystem

Et lønsystem er kun smart, hvis du forstår, hvordan det fungerer. Derfor er vores lønsystem naturligvis brugervenlige..

I vores lønsystem får du selvfølgelig smarte services som blandt andet automatisk overførsel af løndata til SKAT, ATP, pension, ferieordninger, statistik m.m. Det sikrer dig en nem lønkørsel med færre fejl.

Vores lønsystem rummer naturligvis mange funktioner. Derfor vil vi anbefale dig at se vores video “Sådan kommer du igang med ProLøns lønsystem”. Her gennemgår vi systemets vigtigste felter og funktioner.

Søger du mere viden om lønadministration? Så udbyder vi forskellige kurser, så du kan gå fra øvet til ekspert.

Acceptér marketing-cookies for at se denne video.

Smart, online lønsystem

Fremtiden er online. Derfor har vores fleksible og enkle lønsystem selvfølgelig online lønindberetning.

Et online lønsystem betyder, at vores lønsystem automatisk klarer overførsler til SKAT, ATP, ferieordninger, pension, statistik m.m. Og at medarbejdernes lønsedler leveres i e-Boks.

Derudover er løndata på alle medarbejdere tilgængelige via ProArkiv – et digitalt arkiv, hvor du 24/7 kan hente løndata, som gemmes trygt i sikkerhed for brand og tyveri i minimum 5 år.

Disse online services giver dig mindre papirarbejde, sikrer at intet bliver væk, og sparer dig en masse tid. Du får altså en række automatiske funktioner, der erstatter manuelt arbejde.

Hvad koster et lønsystem?

Prisen på et lønsystem afhænger af flere faktorer: Hvilken virksomhed, det skal bo i, antallet af ansatte, og om I har specielle krav til lønsystemet.

Det er ikke gratis at lave løn. Men udgifterne til et lønsystem skal ses som en driftsomkostning, der gør det muligt at spare andre steder. Et lønsystem frigiver tid og ressourcer fra lønadministrationen, som kan anvendes til andre forretningsmæssige aktiviteter. Aktiviteter, som enten kan faktureres eller optimere andre indsatsområder i din virksomhed.

Når vi siger “Er du klar til at spare tid og penge på løn?”, så mener vi det. Selvom et lønsystem koster penge, så sparer det dig samtidig for penge, hver gang du laver løn, fordi lønsystemet gør lønkørslen nemmere og mere enkel.

Prisen på vores lønsystem er særdeles fordelagtig. Men vi afviser ikke, at du kan finde et billigt lønsystem et andet sted. Til gengæld garanterer vi dig for, at du ikke kan finde det samme skræddersyede branche-lønsystem og den høje service andre steder.

Skal vi beregne en pris for et ProLøn lønsystem for dig? Udfyld blot en kort formular, og vi kontakter dig hurtigst muligt med en pris på lige netop din virksomhed.

Skal vi beregne en pris for dig?

Få beregnet en pris for et lønsystem til lige netop din virksomhed. Bare klik på knappen herunder og udfyld den korte formular
– så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Alt-i-en-løsning - lønsystem med full service

Du får en alt-i-en-løsning

Hos ProLøn tror vi på, at god service er nøglen til, at du er tilfreds med dit lønsystem. Derfor tilbyder vi kun én prispakke – vores Full Service-pakke. Med pakken får du en totalløsning og et komplet værktøj til at køre løn.

Ud over mange smarte features får du gratis direkte hotline til vores dygtige løneksperter, som altid er klar til at hjælpe og vejlede dig.

Med Full Service-pakken betaler du et abonnement ud fra antal ansatte i virksomheden og en pris pr. lønseddel.

Lønsystem til små og store virksomheder

Vores lønsystem passer til alle typer og størrelser af virksomheder. Uanset om du er et startup eller iværksætter, en lille virksomhed med 3 ansatte eller en stor virksomhed med 100+ ansatte, så har vi et lønsystem, der passer til dig og din virksomheds behov.

Om du er en lille eller stor virksomhed, vil et lønsystem gøre hverdagen og lønkørslen lettere. Uanset størrelsen på virksomheden vil et lønsystem automatisere dine administrative opgaver og dermed spare dig for tid og penge.

Hos ProLøn har vi både erfaring med lønsystem til små, lokale virksomheder og lønsystem til store virksomheder og kæder med flere hundrede ansatte.

Se også: Gratis lønsystem til startups og iværksættere

ProLøn tilbyder det bedste danske lønsystem

Er du på udkig efter et professionelt dansk lønsystem til din virksomhed? Så er et lønsystem fra ProLøn det bedste valg.

I mere end 30 år har vi hjulpet danske virksomheder med at effektivisere deres lønadministration. I dag hjælper vores professionelle lønsystem cirka 11.000 danske virksomheder med at gøre deres hverdag mere enkel.

Er din virksomhed medlem af en brancheforening, finder du ikke et bedre lønsystem end ProLøn. Vores lønsystem ProLøn-Branche er nemlig tilpasset lige netop din branche.

Det kan godt være, at du kan finde et billigere lønsystem andetsteds, men vi garanterer, at du ikke finder samme erfaring og den høje service andre steder. Hos ProLøn har vi Danmarks bedste lønsupport, der altid står klar til at hjælpe dig med spørgsmål, fejl og problemer i forbindelse med din lønindberetning.

Alt dette gør, at vi kan være stolte af at tilbyde det bedste danske lønsystem på markedet.

Løn system med nem integration med dine it-systemer

Integrér lønsystemet med dine andre systemer

Dér, hvor vores ProLøn lønsystemet bliver ekstra smart, er, at du kan integrere vores lønsystem med dine andre IT-systemer.

Hvis dine medarbejdere skal registrere tid, kørsel, materialeforbrug eller andet, kender du sikkert alt til krøllede kvitteringer på skrivebordet, der bliver væk.

Ved at integrere lønsystemet fra ProLøn til dit tidsregistreringssystem og regnskabsprogram automatiserer du din lønkørsel og slipper for at skulle opdatere i flere systemer. Det betyder, at du både sparer tid og besvær – og du slipper for at lede efter de krøllede kvitteringer.

Hos ProLøn samarbejder vi med en række IT-partnere, som sikrer dig simpel IT i hverdagen og gør det nemt at integrere med forskellige systemer. Så kan du holde fokus på din primære forretning.

Danmarks bedste lønsupport

Som kunde hos ProLøn får du desuden ubegrænset adgang til Danmarks bedste lønkonsulenter. Vores lønkonsulenter er topprofessionelle, og de kender til din branche.

Ifølge de mange anmeldelser på Trustpilot er ProLøn det lønsystem med flest tilfredse kunder.

Demo:

Se, hvordan vores lønsystem virker

Vil du gerne se, hvordan lønsystemet virker? I stedet for, at vi forsøger at forklare dig, hvordan lønsystemet ser ud, og hvor nemt det er, kan du få lov til at prøve en demo af vores lønsystem – helt gratis.

I demoen kan du se, hvordan du kommer i gang med at indberette løn i ProLøn-lønsystemet, og hvordan systemet nemt hjælper dig via automatisk udfyldte felter.

Er du klar til at spare tid og penge på løn? Prøv en gratis demo af vores lønsystem allerede i dag

Du kan vælge mellem at få en guidet demo med en lønkonsulent eller selv at gå på opdagelse. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Skift lønsystem - Vælg ProLøn

Skift til nyt lønsystem – helt uden bøvl

“Det er nok nemmere bare at beholde det lønsystem, jeg allerede har. Så slipper jeg for al bøvlet”.

Tænker du også sådan? Så er du nok som de fleste. Vi forstår din bekymring. Men faktisk er det slet ikke spor bøvlet at skifte lønsystem.

Når du skifter til et ProLøn-lønsystem, er du ikke alene om opgaven. Vores professionelle onboardingteam hjælper dig med hele opsætningen og overgangen til dit nye lønsystem hos ProLøn. Faktisk kan du være klar med dit nye lønsystem allerede til næste månedsløn.

Hvis du ønsker det, hjælper vi gerne med at oprette din virksomhed og dine medarbejdere, indhente deres skattekort og integrere lønsystemet med dine andre it-systemer. Desuden står Danmarks bedste lønsupport altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål – også når du er kommet godt i gang.

Du kan hurtigt og nemt skifte til ProLøn alle dage året rundt – vi sørger for alt det praktiske. Det skal nemlig ikke være være bøvlet at skifte lønsystem.

Sådan kommer du i gang med ProLøn

Hvis du ønsker at skifte til et lønsystem fra ProLøn, er det vigtigt for os, at du kommer i gang så hurtigt og gnidningsfrit som muligt. Derfor hjælper vi dig selvfølgelig med overgangen. Det gælder uanset, om du er ny virksomhed, eller om du skifter fra et andet lønsystem.

Du starter med at oprette dig i ProLøn med din virksomheds oplysninger. Når vi har modtaget din tilmelding, bliver du kontaktet på mail eller telefon med yderligere spørgsmål, så vi kan få de sidste detaljer på plads inden første lønkørsel.

Du skal huske at godkende Nets-aftalen, som kommer til dig på mail.

Skulle der opstå noget undervejs, står Danmarks bedste lønsupport altid klar til at hjælpe dig.

Læs også mere om bl.a. lønadministration, lønsedler, lønprogram, lønservice, forstå lønsedlen, outsourcing af løn, barselsregler og øremærket barsel, lønbogholder, lønberegning og vores lønguide til dig som er arbejdsgiver.

Skal vi ringe dig op?

copyright by proløn © 2024