Det får du med ProLøn-Skole

Med ProLøn-Skole får du en enkel lønadministration og en nemmere hverdag

Vi tilbyder at hjælpe dig med:

 • Automatisk regulering af mange lønsatser
 • At overføre løn, AM-bidrag, A-skat, pension til de respektive pensionskasser, ATP samt feriepenge til Feriekonto
 • At få alle løndele oprettet i 2 versioner: pensionsberettiget og ikke-pensionsberettiget = færre rettelser på stamkortet
 • Mulighed for eBoks/mit.dk til medarbejdernes lønsedler + eBoks/mit.dk Erhverv til virksomhedens bilag
 • At indberette til Danmarks Statistik og DA

Eksempler på løndele som fremgår på lønsedlen:

 • Basisløn
 • Souscheftillæg, udligningstillæg, ulempetillæg, undervisningstillæg, kvalifikationstillæg
 • Beskæftigelsesgrad, Stedtillægsområde
 • Funktionstillæg
 • Intervalløn
 • - kort sagt, vi imødekommer dine ønsker!

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel

Revisor Ulla Koed, Senior Manager, Beierholm

"ProLøns brancheløsning til frie skoler giver den specifikationsgrad, som interne lønsystemer giver, men samtidigt den sikkerhed, som eksterne systemer giver. Lønsystemet er nemt at anvende, og sikrer korrekt afregning og indberetning til offentlige myndigheder. ProLøns brancheløsning til frie skoler opfylder den specifikationsgrad på en lønseddel som Undervisningsministeriets anbefaler jf. ”Vejledning til indhold af lønseddel” fra 9. august 2011. Ved anvendelse af det afdelingsopdelte konteringsbilag er det nemt og hurtigt at afstemme årets bogføring til konteringsbilaget og til eIndkomst. ProLøns konsulenter roses af skolerne for deres positive indgangsvinkel og for deres hjælpsomhed. Jeg kan varmt anbefale anvendelse af ProLøn til afregning af løn på de frie skoler"

Service uden kompromiser

Med mere end 30 års erfaring indenfor lønadministration og en stor viden indenfor overenskomstområdet for privatskoler, kan ProLøn-Skole imødekomme alle dine behov.

”Vi vejleder efter overenskomsten i samarbejde med revisor Ulla Koed – det er det, der gør den store forskel. Og så kan du bare tage telefonen og ringe ind – vores hotline er GRATIS”.

Vivi Kolling, lønkonsulent

Viden og indsigt i private skoler

ProLøn har i samarbejde med revisor Ulla Koed, udviklet lønsystemet ProLøn-Skole målrettet de private grundskoler. ProLøn laver løn for mere end 66 skoler i hele landet.

Vi har gjort det mere enkelt at lave løn og vores online lønindberetning har åbent 24-7.

Du får større fleksibilitet og mulighed for at lave løn – uanset om du sidder på din arbejdsplads eller i sommerhuset med din tablet.

Relevante IT-partnere

Det siger vores kunder, som bruger ProLøn-Skole

"Udover hjælpen fra ProLøn's Tina Nielsen, blev Bjerregrav Friskole også guidet den rette vej af reg. revisor Ulla Koed, som har udviklet lønsystemet i tæt samarbejde med ProLøn. Vi kom igang med det samme, lige efter nytår, inden lærerne kom fra ferie, fordi Tina og Ulla var her og satte det op for os - ellers havde det taget længere tid."

Linda Bonnerup, Bjerregrav Friskole

"Regnskabsfører Lene Carlsen på C. la Cours Skole i Randers har samarbejdet med ProLøn siden 2009. ”Vores revisor anbefalede, at vi skulle skifte til ProLøn.” Grundlaget var, at lærerne efterspurgte mere gennemsigtighed i deres lønsedler. Og dette kunne Lene Carlsen få via flere lønarter – ”her kunne jeg tilføre så mange, som jeg ville. For oprettelse af lærere, BUPL-ansatte m.v. har jeg en særskilt manual, som vores revisor Ulla Koed har hjulpet mig i gang med. Lønprogrammet er bygget godt op i forhold til ændringer i loven og overenskomster.” Lene Carlsen betegner ProLøn-systemet som nemt og overskueligt – ”Man sidder selv og arbejder i lønprogrammet og retter i egne tal.” "

Regnskabsfører Lene Carlsen, C. la Cours skole, Randers

"ProLøn er nemt og hurtigt at anvende sammenlignet med andre lønafregnings-systemer."

Registreret revisor Ulla Koed
copyright by proløn © 2023