Et komplet regnskabsprogram

e-conomic er et komplet regnskabsprogram med alle de funktioner, du skal bruge for at holde styr på din forretning. Din bogføring og momsopgørelse klares let – og du kan sende en faktura på under et minut med e-conomic fakturaskabelon. Programmet er nemt og intuitivt at arbejde i. Alting foregår online, så du kan bogføre hvor som helst og når som helst. e-conomic er nemt at arbejde i og kan udvides med en lang række tillægsmoduler og mere end 150 apps.

  • Altid online adgang til dine tal
  • Flere grundpakker og mange tillægsmoduler
  • Gratis adgang til regnskab for din revisor og bogholder
  • Nem håndtering af timesedler, tilbud og fakturering
  • Gratis support og masser af læringsvideoer

Læs mere

Nemmere bogføring af lønomkostninger

Integration til dit regnskabsprogram gør bogføring af lønomkostninger nemmere

Nem bogføring

af dine lønomkostninger

Appen, der forbinder ProLøn og e-conomic, gør det nemmere end nogensinde for dig at bogføre lønomkostninger i din virksomhed. Det kræver kun, at du har oprettet en kassekladde i e-conomic med navnet 'ProLøn' og er kunde hos ProLøn.
Når du har oprettet en kassekladde i e-conomic med navnet 'ProLøn', skal du tilslutte integrationen via ProLøn-Internet. Derefter bliver der automatisk overført data til kassekladden, hver gang der bliver kørt løn.

Læs mere om papirløs lønhåndtering

 

Enkel og nem integration med ProLøn-App

e-conomic lader sig let integrere med ProLøn via en app. eKontorets ProLøn-app bogfører hurtigt og fejlfrit dine lønbilag i e-conomic. Når du har indberettet din løn i ProLøn, sendes lønfilen direkte til eKontoret, som automatisk bogfører denne.

Du kan også vælge selv at modtage lønfilen fra ProLøn, og selv videresende denne til eKontoret for automatisk bogføring.  

copyright by proløn © 2024