Microsoft Dynamics C5 2016 - Et forretningssystem, som du kan vokse med

Med Microsoft Dynamics C5 2016 får du et komplet ERP-program til iværksættere og små- og mellemstore virksomheder, som samler alt omkring din forretningsdata: Økonomistyring, regnskab, lager, leverandørstyring, salg, projektstyring i én løsning. Alting foregår online i skyen, så du har alt data tilgængeligt når du vil og hvor du vil.

Microsoft Dynamics C5 2016 er en skalérbar løsning, som din virksomhed kan vokse med. Med vores tillægsmoduler og brancheløsninger kan du tilpasse din Dynamics C5 2016 løsning efter din virksomheds behov - i takt med at din virksomhed vokser eller udvikler andre krav. Vi har gjort Microsoft Dynamics C5 2016 til et 'click and buy' produkt. Oprettelse sker på få minutter, og så er programmet klar til brug med få klik.

Fordelene ved et fleksibelt forretningssystem i skyen

  • C5 er opsat og klar til brug første gang du logger ind
  • Slip for udgifter til egen server, software, backup og strøm
  • Daglig backup
  • Tilgå programmet når du vil og hvor du vil via PC, Webbrowser, Smartphone og Tablet – 24 timer i døgnet
  • Gratis app - så du kan oprette tilbud, faktura og se kundekartotek på farten
  • Gratis hjælpe- og læringsvideoer

Hent gratis demo

Prøv selv den fulde oplevelse af Dynamics C5 2016. Download en gratis 30-dags demo.

Nem og sikker registrering af lønomkostninger

Har du en konto hos ProLøn, har du mulighed for at overføre dine lønoplysninger direkte fra Microsoft Dynamics C5 2016/NAV til ProLøn.

Vi har gjort det nemt for dig at integrere dine løn-filer fra lønsystemet ProLøn direkte med Microsoft Dynamics C5 2016/NAV. Du kan altså importere dine løntransaktioner fra ProLøn direkte i Microsoft Dynamics C5 2016/NAV - uden at skulle indtaste data manuelt.

Du får en hurtigere og langt mere sikker lønhåndtering ved at importere løndata direkte i dit ERP-system, samt integrationen til dit forretningssystem gør bogføringen af lønomkostninger nemmere.

Integration til ProLøn

Læs i manualen, hvordan du importerer løntransaktioner fra ProLøn til Microsoft Dynamics C5 2016/NAV.

Vi er certificeret Microsoft partner

Inventio.IT er specialister i forretningssystemer fra Microsoft til små og mellemstore virksomheder. Lad os hjælpe dig godt på vej med en fremtidssikret ERP-løsning i skyen.

copyright by proløn © 2024