Lad os klare lønadministrationen

Alle, der har et lønnet job, modtager i sagens natur en lønseddel. Men de færreste tænker nok over, hvor meget arbejde der ligger bag lønsedlen – og at man blot er én af mange, hvor der skal være fuldstændig styr på alt fra timeantal over løntrin til skat, feriepenge, ATP og pension.

Artiklen her kommer omkring:
Vælg en samarbejdspartner til lønadministration
Lønadministration til alle
Enkel lønadministration
Det kan ProLøn – se video
Kurser i lønadministration
Hvad koster et lønadministrationsprogram?
Software og service følges ad
Integration til andre systemer

Vælg en samarbejdspartner til lønadministration

Lønadministration er en yderst væsentligt administrativ opgave, der skal udføres, når man driver en forretning med ansatte, og for rigtig mange virksomheder vil det være en fordel at vælge en samarbejdspartner, der kan assistere med lønadministrationen.

Tiden er nemlig løbet fra de håndholdte processer – de tager for lang tid, og de indebærer en for stor risiko for at begå fejl. Fejl, som igen koster tid at udbedre. Tid, som er langt bedre brugt på andre opgaver.

Få assistance til lønadministration i din virksomhed

Lønadministration til alle

Det rigtige lønprogram er det, der passer til netop de behov, I har i jeres virksomhed. Der er ingen grund til at betale for funktioner, der ikke er relevante for jer – og samtidig er det ærgerligt at gå glip af dem, der er tilpasset netop jeres branche.

ProLøn kommer i tre forskellige varianter, som alle er målrettet forskellige typer virksomheder af forskellige størrelse og i forskellige brancher.

ProLøn-Basis
ProLøn-Basis er designet til dig, der laver løn i en virksomhed, som ikke er medlem af en af de brancheforeninger, vi har en samarbejdsaftale med. Selvom det er vores mindste lønadministrationsprogram, er der tale om et topprofessionelt lønsystem med alt det, du skal bruge.

Hør nærmere om lønprogrammet ProLøn-Basis på telefon 8710 1930 eller på [email protected]

ProLøn-Branche
ProLøn-Branche er det rigtige valg for virksomheden, der er medlem af en af de mange brancheforeninger, som vi samarbejder med. Samarbejdet betyder, at din lønadministration bliver nemmere – ProLøn-Branche sikrer nemlig, at der er taget højde for alle de branchespecifikke aftaler og regler.

Hør nærmere om ProLøn-Branche på telefon 8710 1930 eller på [email protected]

ProLøn-Administrator
Vores tredje variant af ProLøn-systemet er ProLøn-Administrator. Det er det helt oplagte valg for dig, der laver løn for andre virksomheder. ProLøn-Administrator giver dig mulighed for at oprette nye kunder og styre lønadministrationen – du har det fulde overblik.

Hør nærmere om ProLøn-Administrator lønsystem på telefon 8710 1930 eller på [email protected]

Gør lønadministrationen nemmere

ProLøn er værktøjet, der kan hjælpe dig

Enkel lønadministration

Antallet af IT-programmer, du kan vælge imellem for at gøre din arbejdsdag mere enkel, er overvældende stort. Men nogle løsninger er mere værd end andre, og det gælder ikke mindst dem, der både sparer dig tid og minimerer risikoen for at begå fejl.

Vi vil derfor påstå, at et system til lønadministration hører til i kategorien “need to have”. ProLøns lønsystem sørger for, at du kan automatisere så mange processer som muligt, så du kan minimere mængden af manuelle opgaver. Det frigiver tid, og integrationerne minimerer risikoen for tastefejl og andre typer fejl af den slags, der bare er bøvlede og koster unødige ressourcer.

Du får altså en mere enkel arbejdsproces omkring lønadministrationen, og du slipper for at skulle forholde dig til kolleger eller kunder, der finder fejl i lønsedlerne.

Det kan ProLøn – se video

Det er vanskeligt at beskrive med ord, hvad ProLøns lønsystem kan. De mange funktioner er relevante i forskellige sammenhænge, men der er alligevel nogle helt grundlæggende funktioner, som det er væsentligt for alle at kende til.

Vi har lavet en kort video, der gennemgår de vigtigste funktioner, så du kan danne dig et indtryk af, hvad ProLøn er. Og se, hvor nemt det er at bruge.

Acceptér marketing-cookies for at se denne video.

Kurser i lønadministration

Måske er du helt ny i rollen som lønadministrator. Og måske har du mange års erfaring. Uanset hvad kan du måske bruge ny viden, inspiration eller afpudsning af dine færdigheder, og her kan kurser i lønadministration gøre dig endnu skarpere, end du er i dag.

ProLøn tilbyder kurser inden for mange forskellige hjørner af det at administrere løn; fra emner som afstemning over GDPR og håndtering af sygdom, barsel og ferie til dybdegående kig under motorhjelmen på vores lønsystem. Der er noget for enhver smag – forhåbentlig også din.

Se udvalget af kurser og vælg det eller dem, der passer til dig og din hverdag.

Hvad koster et lønadministrationsprogram?

Det er et yderst relevant spørgsmål – og det er ikke så svært at svare på. Det kræver imidlertid, at vi ved lidt mere om dig og din virksomhed, for prisen afhænger af, hvor mange medarbejdere, I er, og af, om I har særlige krav til systemet.

Fordelene ved ProLøn er, at systemet bygger på en danskudviklet software, og at vi har leveret lønsystemer i godt 30 år til mere end 11.000 virksomheder. Vores erfaring kombineret med vores tætte samarbejde med en lang række brancheorganisationer betyder, at vi har de bedste forudsætninger for at skrue den helt rigtige pakke sammen til lige netop din virksomhed.

Vi synes selv, ProLøns lønadministrationsprogram er billigt set i forhold til den værdi, de skaber i virksomhederne. Lønprogrammet frigiver tid og ressourcer, og de minimerer fejl. Det har en stor værdi – både på bundlinjen og i hverdagen for dig, der arbejder med lønadministration.

Vil du have en konkret pris?

Få en pris på ProLøns lønadministrationsprogram.
Udfyld formularen herunder, og så vender vi retur med et tilbud. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Software og service følges ad

Lønadministration skal være enkelt – og med ProLøn er du godt stillet. Men vi ved også godt, at der kan være funktioner, der er vanskelige at gennemskue.

Derfor har vi ansat en række virkelig dygtige folk, som går på arbejde med det ene formål at hjælpe dig, når der opstår udfordringer. Som abonnent har du altid mulighed for at trække på vores hotline, når du får brug for en hjælpende hånd.

Integration til andre systemer

Selvom vi i sagens natur har vores fokus rettet mod lønadministrationssystemer, skæver vi også til de øvrige IT-systemer, din og andres virksomheder bruger i hverdagen.

Det er nemlig integrationen mellem de forskellige forretningssystemer – eksempelvis tidsregistreringssystemer og regnskabsprogrammer – og dit lønadministrationssystem, at magien for alvor opstår. ProLøn er bygget, så data kan bevæge sig frit mellem de forskellige systemer, så du slipper for at taste oplysningerne ind flere gange. Det giver hurtigere og mere sikre arbejdsgange.

Læs også mere om bl.a. lønsystem, lønsedler, lønprogram, lønservice, forstå lønsedlen, outsourcing af løn, lønbogholder, barselsguide, lønberegning og vores lønguide til dig som er arbejdsgiver.

copyright by proløn © 2024