Det er den tid på måneden. Tid til at lave løn

Stakkevis af papirer har hobet sig op på dit bord. Du skal i gang med en masse manuelt arbejde.

Alt det undgår du ved at benytte lønservice. Med lønservice er det slut med en bøvlet og tidskrævende lønadministration. I stedet får du en langt mere enkel lønkørsel i et system, der sparer dig for tid og fejl.

Artiklen her kommer omkring:
Hvad er lønservice?
Smart online lønservice
En fuld lønservice-pakke
Integrér lønsystemet med resten af forretningen
Danmarks bedste lønservice
Se, hvordan vores lønsystem fungerer

Med Lønservice outsourcer du din lønadministration

Hvad er lønservice?

Lønservice er et andet ord for outsourcing af lønadministration. Hos ProLøn kan du ikke outsource lønnen til os. Selvom vi ikke kan varetage din lønkørsel, kan vi godt hjælpe med en nemmere, hurtigere og mere fejlfri lønkørsel.

Svaret skal findes i vores lønsystem. Med vores lønsystem kan du effektivisere og optimere processen omkring lønadministrationen i din virksomhed. Alt sammen vel og mærke uden at du er nødt til at ansætte en ny medarbejder eller betale i dyre domme for en ekstern konsulent, der varetager hele lønadministrationen.

Smart online lønservice

Med ProLøn-lønsystemet foregår al lønservice online. Vores smarte og enkle lønsystem er sat sådan op, at det automatisk klarer overførsler til SKAT, ATP, ferieordninger, pension, statistik og så videre.

Når alt foregår online, sparer du en masse manuelt arbejde og dyrebar tid. Du mindsker desuden også jeres papirforbrug, da alt indtastes direkte i systemet, og lønsedlerne kan leveres til medarbejderne i e-Boks eller på mail.

Og sidst, men ikke mindst, så slipper du for at opbevare virksomhedens løndata fysisk. Med ProLøn gemmes alt løndata trygt og sikkert i fem år i vores ProArkiv.

Lønservicen fra ProLøn virker online 24/7, uanset hvor du er.

Et komplet værktøj til at køre løn

Kun det bedste er godt nok, når du er kunde hos ProLøn.

Med ProLøn får du et komplet værktøj til at køre løn. Det betyder, at du udover selve lønsystemet også får adgang til en lang række fordele som blandt andet reminder om deadline på mail inden lønkørsel, online opbevaring af løndokumenter i fem år i ProArkiv og automatisk ajourføring af procentsatserne for arbejdsmarkedspension. Og sidst men ikke mindst får du selvfølgelig adgang til vores dygtige lønkonsulenter, som du altid kan spørge til råds.

Med andre ord får du med ProLøn en alt-i-en-lønservice.

Beregn din pris på vores lønsystem

Smart lønservice med integration mellem lønsystem og dine IT-systemer

Integrér lønsystemet med resten af forretningen

Det er vigtigt, at du får det mest optimale ud af vores lønservice. Derfor er ProLøns lønsystem integrerbart med andre IT-systemer – eksempelvis tidsregistreringssystem og økonomisystem.

Dermed kan du få hele din forretning til at tale sammen i ét system. Det betyder i praksis, at du kun skal opdatere i ét system – så klarer integrationen resten.

Danmarks bedste lønservice

Ingen lønservice uden god service. Hos ProLøn får du ikke kun et lønsystem i topklasse. Du får også også Danmarks bedste lønsupport i form af ubegrænset personlig rådgivning og hjælp fra vores dygtige lønkonsulenter.

Vores lønkonsulenter er eksperter indenfor hver deres branche. På den måde er du altid garanteret den bedste service.

Du er altid velkommen til at ringe, maile eller chatte med os – det er ganske gratis.

Læs også mere om bl.a. lønsystem, lønadministration, lønsedler, lønprogram, forstå lønsedlen, outsourcing af løn, lønbogholder, barsel regler, lønberegning og vores lønguide til dig som er arbejdsgiver.

Se, hvordan vores lønsystem fungerer

Skal vi ringe dig op?

copyright by proløn © 2024