Et lønprogram er genvejen til mere enkel og sikker lønkørsel

I mange virksomheder er lønhåndteringen en opgave, der koster unødig meget tid og skaber usikkerhed. Er alle regler og krav overholdt, og er der fejl i lønnen?

ProLøns lønprogram er genvejen til mere enkel og sikker lønkørsel – og brugervenligheden er i top.

Er du klar til at forenkle og effektivisere lønkørslen?

Artiklen her kommer omkring:
Lønprogrammer til alle
Mange funktioner
Mere viden om lønadministration?
Online lønprogram
Billigt og stærkt lønprogram
God service gør hele forskellen

ProLøns lønprogrammer findes i flere udgaver til alle typer virksomheder

Lønprogrammer til alle

Som lønansvarlig kan du vælge mellem forskellige lønprogrammer. Mulighederne er mange – du skal blot tage udgangspunkt i den virksomhed, du arbejder i, og vælge den pakke, der passer bedst til jer.

Hos ProLøn har vi tre forskellige udgaver af vores lønprogram: ProLøn-Basis, ProLøn-Branche og ProLøn-Administrator.

ProLøn-Basis lønprogram
ProLøn-Basis er lønprogrammet til virksomheden, der ikke er medlem af en af de brancheforeninger, som vi har samarbejdsaftaler med. ProLøn-Basis er et topprofessionelt lønprogram med alle de funktioner, et moderne lønsystem må forventes at have.
Hør nærmere om lønprogrammet ProLøn-Basis på telefon 8710 1930 eller på [email protected]

ProLøn-Branche - lønprogram til brancheforeningernes medlemmer
ProLøn-Branche er det oplagte lønprogram til virksomheden, der er medlem af en brancheforening. Lønprogrammet er tilpasset de brancheforeninger, vi samarbejder med, så det imødekommer alle de branchespecifikke aftaler og regler.

Hør nærmere om ProLøn-Branche på telefon 8710 1930 eller på [email protected]

Proløn-Administrator - lønprogram til dig der laver løn for andre
Proløn-Administrator er det perfekte lønprogram, når du lever af at lave løn for andre virksomheder. Med ProLøn-Administrator kan du selv oprette nye kunder og håndtere hele lønadministrationen via ét fælles login.

Hør nærmere om ProLøn-Administrator lønsystem på telefon 8710 1930 eller på [email protected]

Skal lønkørslen være nemmere?

ProLøn er lønprogrammet, der hjælper i hverdagen

Nemt lønprogram

Lønprogrammer er som alle andre it-programmer: De kan for alvor flytte forretningen, men det forudsætter, at de er nemme at bruge.

Vi ved, at lønhåndtering indebærer en masse processer, der går igen. Og derfor er ProLøns lønprogram bygget, så alle de processer, der kan automatiseres, er blevet automatiseret. Det vil sige, at data, der handler om eksempelvis ATP, SKAT, pension og ferie automatisk tilgår de rette instanser på den rigtige måde.

Det er vigtigt for dig, at du kan stole på, at der er styr på de processer, for det er ofte her, der er risiko for at opstå fejl. Og så har du utilfredse kolleger eller kunder i røret og skal bruge tid på at rede trådene ud.

Mange funktioner

Et lønprogram indeholder i sagens natur mange forskellige funktioner, og det er vanskeligt at danne sig et samlet overblik over dem alle på kort tid. Men vi har lavet en video om de vigtigste funktioner, som hjælper dig med at skabe et hurtigt overblik over de mest væsentlige funktioner samt danne dig et indtryk af brugerfladen.

Mere viden om lønadministration?

Hvis du gerne vil blive endnu skarpere til lønadministration – eller bare gerne vil inspireres – tilbyder vi kurser i alt fra de forskellige udgaver af vores lønprogram over afstemning, GDPR, jura og håndtering af sygdom og barsel. Og alt det ind i mellem.

Nogle af kurserne er fysiske, mens andre kører som webinarer. Se udvalget og vælg det, der passer til dig og din hverdag.

Nemt online lønprogram med mange funktioner

Online lønprogram

Webbaserede løsninger er endegyldigt ved at have skubbet papiret af bordet. Og derfor skal lønprogrammer naturligvis også have online lønindberetning.

Det betyder, at overførsler til eksempelvis SKAT, ATP, pensionsselskaber og lignende indberettes automatisk, ligesom lønsedler til medarbejderne kan leveres til e-Boks. Det sparer tid og giver overblik, og samtidig betyder det, at vigtige oplysninger ikke bliver væk.

Og på samme måde, som medarbejderen altid kan finde sine lønsedler i sin e-Boks, kan du gå minimum 5 år tilbage i tiden og finde løndata i ProArkiv – vores digitale arkiv, som sikrer, at oplysningerne ligger trygt, sikkert og godt.

Vil du prøve en gratis demo – enten sammen med en lønkonsulent eller alene?

Billigt og stærkt lønprogram

Indrømmet: Vi kan ikke på stående fod give dig en pris på, hvad et ProLøn lønprogram koster for netop dig og din virksomhed. Men det kan vi, hvis vi må få lidt mere at vide om jeres behov.

Prisen afhænger nemlig af, hvem I er, hvor mange I er, og hvilke specielle krav I har til lønprogrammet.

Vores fornemmeste opgave er at tilbyde dig netop den pakke, der er det optimale valg i din situation. For selvom der er udgifter forbundet med et lønprogram, skal det gerne være sådan, at de penge bliver tjent ind igen i form af massive besparelser i tid og frigivne ressourcer.

Vi er absolut ikke flove over prissætningen på vores lønprogram. Men vi skal ikke kunne afvise, at du kan finde billigere alternativer. Vi kan blot sige, at vores danskudviklede løn-software ligger helt i toppen, når det kommer til kvalitet, og vores samarbejde med en lang række brancheforeninger giver vores produkter en helt særlig fordel.

Kombineret med en service, som vi ikke selv er stødt på andre steder, tør vi godt sige, at vi er klar på at tage udfordringen op og give dig et tilbud, som er konkurrencedygtigt.

Må vi beregne en pris for dig?

Få beregnet en pris for et lønprogram, der passer til lige netop din virksomhed. Udfyld formularen herunder,
og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud. Har du råd til at lade være?

God service gør hele forskellen

Hos ProLøn er vi stolte af vores danskudviklede software, og vi er stolte af, at vores lønprogram – uanset version – er nemt at bruge. Men vi er faktisk endnu mere stolte af den service, som vi kan tilbyde.

For vi ved godt, at selvom et lønprogram i udgangspunktet er lige til at gå til, kan der opstå situationer, hvor man skal bruge en funktion, man ikke er vant til, eller skal foretage en handling, man ikke har prøvet før. Og vi er også godt klar over, at der kan opstå fejl.

I de situationer er det vigtigt at kunne få hjælp – hurtigt. Og derfor har vi en Full Service-pakke, hvor du udover adgang til systemet også kan trække gratis på vores hotline, der bliver betjent af vores dygtige medarbejdere. De sidder klar til at hjælpe dig – og når du har et abonnement, kan du ringe alt det, du vil.

30 års erfaring – og vi udvikler os stadig

ProLøn har i mere end 30 år hjulpet danske virksomheder med at effektivisere lønadministrationen, og i dag hjælper vi godt 11.000 danske virksomheder med at effektivisere og optimere processerne omkring lønkørsel.

I dag er de teknologiske krav markant anderledes, end da vi kom på markedet. Og derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle vores lønprogram, så det ikke bare kan følge med udviklingen, men hele tiden lægger sig i front.

En af nøglerne er at sikre friktionsløse integrationer til andre IT-systemer, så relevant data kan flyde frit og gøre mange manuelle processer overflødige. ProLøn integrerer til blandt andet tidsregistreringssystemer og regnskabsprogrammer, så data ikke skal indtastes manuelt mere end én gang. Det frigør tid og ressourcer og minimerer risikoen for fejl.

Læs også mere om bl.a. lønsystem, lønadministration, lønsedler, ny barselslov, lønservice, forstå lønsedlen, outsourcing af løn, lønbogholder, lønberegning og vores lønguide til dig som er arbejdsgiver.

Skal vi ringe dig op?

copyright by proløn © 2024