Det får du med lønsystemet ProLøn-DAG:

 • Automatisk satsændring på elever med udlærtsdato
 • Automatisk ajourføring af procentsatserne for arbejdsmarkedspensionen
 • Håndtering af pension til voksenlærlinge
 • Håndtering af elevforsikring
 • Sundhedsordning via PensionDanmark
 • Håndtering af S/H og fritvalgskonto (besked om procentændring efter overenskomsten og tømmes automatisk ved årsskiftet)
 •  Indberetning til DA/LO-udviklingsfonden
 • Mulighed for eBoks/mit.dk til medarbejdernes lønsedler + eBoks/mit.dk Erhverv til virksomhedens bilag
 • Elektronisk brancheguide for jeres overenskomst
  Og meget mere …

Vi samarbejder med Danske Anlægsgartnere

Hos ProLøn har vi siden 2017 samarbejdet med brancheforeningen Danske Anlægsgartnere. Det betyder, at du som anlægsgartner kan få et lønsystem, der er tilpasset jeres overenskomst. Udover det branchespecifikke lønsystem får du med ProLøn også adgang til en brancheguide, der gør det nemmere for dig at forstå og lave løn.

Medarbejdernes pension er ikke længere en bekymring

“Hvilken pensionsordning har mine medarbejdere?”. Som anlægsgartner har du formentlig været i tvivl om det spørgsmål, da der findes flere forskellige vilkår for pension i overenskomsten. Med lønsystemet ProLøn-DAG skal du ikke bekymre dig om de forskellige overenskomstkoder og vilkår i forbindelse med pension. Alt dette klarer vi for dig hos ProLøn. Vi opretter nemlig dine medarbejdere korrekt i systemet.

”Da jeg skiftede til ProLøn, fik jeg utrolig meget hjælp. De er virkelig servicemindede, og det var en kæmpe omvæltning: Alt det, jeg manglede, gik helt af sig selv med ProLøn. Tina sætter sig ind i vores overenskomst, hun har styr på vores branche, og hun minder os om ting, vi måske ikke har tænkt på. En fast person i opstartsfasen er guld værd.”

Marianne Larsen ved Skov Larsen Anlægsgartner ApS

2 måneders gratis lønkørsel hos ProLøn,
hvis du skifter fra et andet lønsystem

Gratis e-bog: 10 gode råd til en lettere lønkørsel for anlægsgartnere

I vores e-bog til anlægsgartnere får du 10 tips til en lettere lønkørsel. Med vores e-bog i hånden garanterer vi dig en lønproces med færre fejl.

ProLøn-DAG:
Det perfekte lønsystem til Danske Anlægsgartnere

Er du medlem af Danske Anlægsgartnere, kan du få rigtig mange fordele med lønsystemet ProLøn-DAG. I det branchespecifikke lønsystem er der funktioner, der gør din hverdag som anlægsgartner meget nemmere. Oven i det får du ubegrænset gratis personlig support af vores dygtige lønkonsulenter, der kender din overenskomst. Med ProLøn-DAG kan du kort fortalt få mere tid til din kerneforretning som anlægsgartner og minimere mængden af administrative opgaver.

“ProLøn-DAG letter de administrative byrder hos anlægsgartnere. Lønsystemet giver dem ro til at fokusere på deres kompetencer og kerneforretningen.”

Michael Petersen, direktør hos brancheforeningen Danske Anlægsgartnere

Kom hurtigt og godt i gang med ProLøn

Det er nemt at komme i gang med ProLøn-DAG – uanset om du skifter fra et andet lønsystem, eller om du aldrig har haft et lønsystem før. Hos ProLøn står vores team af lønspecialister klar til at hjælpe. Vi sørger altid for at hjælpe dig godt i gang med lønsystemet og sørge for at oprette jeres medarbejdere korrekt fra starten af.

Kundecase
"Proløn kan overenskomsten udenad"

- Anlægsgartner Søren Sømod ApS

Der er flere grunde til, at anlægsgartner Søren Sømod valgte ProLøn. “Vigtigst af alt er det, at de er nemme at få fat i, og at det ikke koster penge, når man ringer,” fortæller Søren Sømod, der er indehaver af anlægsgartnerfirmaet af samme navn. Han fremhæver også betydningen af, at ProLøn kan overenskomsten udenad. Med ProLøn tager det kun en halv time for Søren at klare løn for 15 ansatte.

Det siger de anlægsgartnere, der bruger ProLøn

"Da jeg skiftede til ProLøn, fik jeg utrolig meget hjælp. De er virkelig servicemindede, og det var en kæmpe omvæltning. Alt det jeg manglede, gik helt af sig selv med ProLøn. Tina sætter sig ind i vores overenskomst, hun har styr på vores branche, og hun minder os om ting, vi måske ikke har tænkt på. En fast person i opstartsfasen er guld værd. "

Marianne Larsen ved anlægsgartner TH. Skov Larsen

"Proløn har været en fantastisk støtte i forbindelse med oplæring af ny medarbejder i lønbehandling. Det har være en kæmpe fordel, at Proløn har medarbejdere med specielt branchekendskab, så vi har undgået alt for mange ”fodfejl”. Vi føler os rigtig godt klædt på ud i lønbehandling af vores gartnere."

Trine le Fevre, Ribergaard anlægsgartnere A/S

"Det allervigtigste er muligheden for at få personlig kontakt – og at jeg får svar med det samme. Men vigtigst af alt er, at de er nemme at få fat i, og at det ikke koster penge, når man ringer. Og så kan de overenskomsten udenad. Tina har været vores faste kontaktperson, men det er ikke på den måde personafhængigt, de andre lønkonsulenter virker fuldt ud lige så kompetente."

Søren Sømod, anlægsgartnerfirmaet Søren Sømod ApS

Skift nu og få 2 måneders gratis lønkørsel

Tina Nielsen

Service ud over det sædvanlige

Service står øverst på vores kunders ønskeliste. Derfor er det også omdrejningspunktet i vores lønsystem. Udover et branchespecifikt lønsystem får du med ProLøn-DAG også personlig kontakt til vores lønkonsulent Tina Nielsen, der har helt styr på jeres branche og overenskomst.

 


Relevante IT-partnere for dig: ProLøn Tid | Intempus | Lundberg | e-conomic | inventio.it | ProInfo

copyright by proløn © 2024