Som slagter og virksomhed med medarbejdere indenfor slagter branchen, så kan du trygt vælge ProLøn som din samarbejdspartner, når det kommer til løn. Vi har nemlig styr på alt fra dine lønsatser, dine lærlinge, SH,  pensioner og ikke mindst, så kender vi  din fritvalgsordning,  og vi kan styre medarbejdernes valg af opdeling på ekstra løn, ekstra pension og ekstra frihed.

Med ProLøn får du altid gratis oprettelse af din virksomhed og medarbejdere. Derudover tilbyder vi branchespecifik og gratis vejledning. Vi gør det nemt for dig at lave løn i samarbejde med Danske Slagtermestre. Et stærkt og solidt samarbejde som gavner dig som virksomhed og kunde hos ProLøn.

Lønnen skal bare være i orden

”Folk, der ikke får deres løn, er ikke til at spøge med,” siger hun og griner, men er helt på deres side, for det skal bare være i orden. Ligesom der heller ikke gås på kompromis med kvaliteten i slagterforretningen, hvor alt tilberedes fra bunden: ”Vi er blandt andet kendte for vores leverpostej og pølser helt uden mælk og mel,”.

Lønansvarlig Sanne Petersen, Risskov Slagteren

Få 2 måneders gratis lønkørsel hos ProLøn, hvis du skifter fra et andet lønsystem.

Der er mange fordele med lønsystemet ProLøn-Danske Slagtermestre

  • Mulighed for automatiske lønsatser samt elevsatser
  • Mulighed for håndtering af fritvalg og SH jf. overenskomst
  • Indberetning af feriepenge til Danske Slagtermestre
  • Gratis oprettelse af virksomhed og medarbejdere, samt altid gratis branchespecifik support
  • Mulighed for håndtering, omsorgsdage, seniordage mm

Undgå løn-bøvl og bekymringer med automatiske satser

"Som slagtermester skal man være opmærksom på mange ting i forbindelse med løn. Her kan jeg nævne: Når en medarbejder får mere i løn end minimallønnen, satser for elevlønninger, lønstigning hvert år den 1. april, pension, håndtering af fritvalgs-modellen, ferie, lønarter og meget mere. Når man bruger ProLøn og tilmelder virksomheden til 'automatiske satser', slipper lønbogholderen i virksomheden for at holde styr på alle disse ting, fordi det foregår automatisk." siger Helle Pedersen, lønkonsulent hos ProLøn.

Bogholder Lene Skovgaard, giver her et eksempel på den værdi, ProLøn leverer: ”Differencen mellem overenskomsten og den individuelt aftalte løn lægges ind som et personligt tillæg. Dette skal kun gøres én gang, idet systemet efterfølgende automatisk regulerer de overenskomstmæssige stigninger.”

Samarbejde med Danske Slagtermestre

ProLøn A/S har et samarbejde med Danske Slagtermestre, hvilket betyder, at du udover standardmodulet også får et branchemodul samt en branche lønhåndbog baseret på Danske Slagtermestres overenskomst.

Service er øverst på vores kunders ønskeliste, og derfor er det omdrejningspunktet i lønsystemet. Kontakt os - så hjælper vi dig i gang med et smil og uden beregning, selvfølgelig!

"Vi anbefaler ProLøn til vores medlemmer. Lønsystemet er bygget op til vores overenskomster og er derved med til at sikre, at aflønningen sker korrekt for så vidt angår bl.a. fritvalg, pension og tillæg i øvrigt. Især ved brugen af lønarter og automatisk satsreguleringer bidrager systemet til, at der til enhver tid udbetales med gældende (aktuelle) satser.

Vores medlemmer fortæller, at systemet er meget brugervenligt. Samtidig er medarbejderne hos ProLøn nemme at komme i kontakt med, ligesom man bliver mødt af en professionel konsulent, der har indsigt i de overenskomstmæssige forhold."

Steen Møhring Madsen, Afdelingschef – juridisk afdeling - FødevareDanmark

Det siger vores kunder, som bruger ProLøn

"På anbefaling fra Danske Slagtermestre skiftede vi til ProLøn."

Lønbogholder Bettina Christensen, OK Snacks A/S

"Er jeg i tvivl, ringer jeg til en lønkonsulent. Hos ProLøn får man den allerbedste service. Jeg har præsteret at ringe om den samme ting fire gange inden for et kvarter, fordi jeg var i tvivl – og de var lige søde og tålmodige hver gang."

Sanne Petersen, Risskov Slagteren

"Hos ProLøn får man altid god behandling, når man ringer og beder om hjælp. ProLøn er et mega-gennemskueligt system."

Lønbogholder Bettina Christensen, OK Snacks A/S
copyright by proløn © 2024