Hos ProLøn får du adgang til et nemt lønsystem hvor vi sørger for korrekte lønsatser til dine medarbejdere. Satser opdateres efter overenskomsten og derfor gør det det endnu nemmere for dig at lave korrekt løn.

Vi har to lønkonsulenter der kender til BKD´s overenskomst og derfor kan du altid søge hjælp og sparring til lønspørgsmål. For at oprette medarbejdere korrekt har vi klargjort medarbejderprofiler, der er tilpasset de forskellige ansættelsesforhold. ProLøn står for korrekte lærlinge satser uanset hvor langt de er i uddannelsesforløbet.

Få 2 måneders gratis lønkørsel hos ProLøn, hvis du skifter fra et andet lønsystem.

Det får du med ProLøn-Bager og Konditormestre i Danmark

Du får mange gode fordele ved at bruge ProLøn, når du er medlem af Bager- og Konditormestre i Danmark

  • Få styring af lønsatser ifølge overenskomsten
  • Medarbejderoprettelse med profiler - dette sikre at medarbejder får korrekte lønarter og lønsatser
  • Få automatisk styring af elevsatser når eleven skifter læreår
  • Få hjælp til spørgsmål i forhold til overenskomsten
  • Indberetning af lønsummer
  • Indberetning til DA-barsel, DA/LO udviklingsfonden, Kompetencefonden og Samarbejds/Uddannelsesfonden for butiksområdet
  • Integration mellem ProLøn og de fleste tidsregistrerings,- og økonomisystemer som economic

Hos ProLøn går vi ikke på kompromis

ProLøns branchekendskab kan lette den enkelte bagermester temmelig meget i dagligdagen: ”Vi vejleder efter overenskomsten – det er det, der gør den store forskel. Og så kan de bare tage telefonen og ringe ind – vores hotline er GRATIS”

Kenneth Nielsen, lønkonsulent

Samarbejde med BKD

ProLøn A/S har et samarbejde med ProLøn-Bager og Konditormestre i Danmark, hvilket betyder, at du udover standardmodulet også får et branchemodul samt en branche lønhåndbog baseret på BKD’s overenskomster.

Service er øverst på vores kunders ønskeliste, og derfor er det omdrejningspunktet i lønsystemet.

Det siger vores kunder, som bruger ProLøn

"Man kan mærke, at de arbejder med små håndværksmestre. De ved, at vi sidder en sen aften eller en tidlig morgen og laver løn. De forstår at støtte op om sådan nogen som os. Blandt andet ved at bruge den sunde fornuft, hvis der er lavet en tastefejl i lønnen eller brugt en forkert lønart/kode. De favner meget bredt."

Viola Ellitsgaard, Bagerfrue ved Eriks Bageri

"Jeg er glad for den personlige kontakt med ProLøn, frem for at skulle sendes rundt i en stor virksomhed - uanset hvem jeg taler med, så føler jeg, at de er koncentreret om mig.” Det vigtigste for Dorthe Hallas i samarbejdet med ProLøn er den professionelle hjælp, hun får, når hun ringer ind. ”Jeg kvier mig aldrig ved at spørge."

Dorthe Hallas, Helsted bageren, Randers

"Jeg kan jo bare sætte mig ned og begynde at regne ud, hvad jeg skal plotte ind i de forskellige felter. Derefter ordner ProLøn heldigvis resten for mig, både feriepenge og atp, AM-bidrag, og alt hvad der nu ellers er."

Sissel Wetche, Wetche Bageri

"Lønkonsulenterne er serviceminded, de er altid høflige over for mig, og de kender vores overenskomst. Det betyder, at jeg kan læne mig op ad dem, når jeg har tvivlspørgsmål."

Bagermester Henrik Kjær

"Proløn et godt alternativ. Proloen er kompetent inden for mange faggrupper og leverer ydelser og rådgivning, som man har brug for i det daglige. Medarbejderne er imødekommende og venlige. "

Torvebageriet

"Super god service, i er for seje. Cool. Altid en fornøjelse at ringe til jer hvis man mangler lidt hjælp. Mange kunne lære noget af jeres kundeservice. I er så seje. "

Migges bageri og konditori Sydals
copyright by proløn © 2024