Det får du med ProLøn DTL - Danske Vognmænd

Du får mange gode fordele ved at bruge ProLøn, når du er medlem af DTL - Danske Vognmænd

  • Indberetning af lønsum til DTL - første gang for 2022
  • Kom godt i gang pakke, der sikrer en problemfri overgang fra andet lønsystem
  • Nem integration til de fleste af branchens it-systemer, som f.eks. SmartTID, Multi:IT og TimeMap.
  • Mulighed for indberetning til SKAT, ATP, feriepenge og pensioner
  • Mulighed for styring af ferie, feriefridage og afspadseringstimerne
  • GRATIS - Hotline til professionelle lønkonsulenter
  • GRATIS - 2 måneders lønkørsel ved skift fra andet lønsystem
  • Overførsel af saldi fra sidste lønseddel fra tidligere lønsystem, fx. S/H- og fritvalg, sygetimer, ferieregnskab, afspadseringstimer og skattefri kørselsgodtgørelse
  • En lønservice der er enkel og tidsbesparende i det daglige
  • Venlig reminder på mail inden hver lønkørsel

Frank Davidsen

Underdirektør, DTL - Danske Vognmænd

”Vi har store forventninger til det nye samarbejde med ProLøn, som bliver en kompetent samarbejdspartner med styrke inden for branchepartnerskaber. Medlemmerne får adgang til en simpel og tidsbesparende lønservice med fri adgang til support.
Hos DTL arbejder vi hver dag på at gøre hverdagen som vognmand lettere. Igennem det nye samarbejde med ProLøn får DTL-konsulenterne kendskab til ProLøns lønsystem, og ProLøn kan trække på vores viden om vognmændenes udfordringer og behov. Samarbejdet vil styrke vores fælles rådgivning til medlemmerne og medvirke til at gøre ProLøns produkter endnu bedre over tid."

Bliv medlem af DTL - Danske Vognmænd

I DTL kender vi vognmandens udfordringer. Vi lytter til, hvad der er vigtigt for dig og din vognmandsforretning, og vi hjælper dig, når det bliver nødvendigt. Et stærkt hold af kompetente medarbejdere med baggrund i transportbranchen, fra myndigheder og politik samt branchens uddannelsessystem, står hver dag klar til at hjælpe dig videre. DTL’s konsulenter rådgiver dig om alt fra tekniske spørgsmål til arbejdspladsvurdering (APV) og om ledelse af virksomheden med særligt fokus på ansættelsesforhold, overenskomstsspørgsmål, pension og meget andet. Og vi sidder klar til at hjælpe med de fleste vanskeligheder i forbindelse med love og regler, som du støder på.

Skal vi beregne en pris for dig?

KOM HURTIGT FRA START

Skal vi beregne en pris for lige netop din virksomhed? Bare klik på knappen herunder. Det er helt enkelt. Udfyld den korte formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

Se vores priser eller klik på knappen herunder.

Service uden kompromiser

"Medlemmerne får adgang til en simpel og tidsbesparende lønservice, med GRATIS support.
Igennem det nye samarbejde med DTL, får ProLøn bedre kendskab og viden om vognmændenes udfordringer og behov. Samarbejdet vil også styrke vores fælles rådgivning til medlemmerne og medvirke til at gøre lønadministrationen lettere i hverdagen".

Tina Nielsen, lønkonsulent

Digital totalløsning til transportselskaber

ProLøn og Multi:IT har forenet kræfterne, så de sammen kan tilbyde transportbranchen de bedste forhold. “Vi kan det, transportbranchen kræver, og kan tilbyde en stærk løsning, der bl.a. håndterer disponeringsløsning samt flådestyring til at planlægge kørsel,” forklarer salgschef hos ProLøn Jeppe Rais

Som et 100 % cloudbaseret system er Multi: IT en digital totalløsning til transportselskaber, der tilbyder alt fra disponeringsløsninger til gps-tracking og nu også nem lønkørsel sammen med ProLøn.

Lønsystem til transportbranchen

Gør din lønkørsel nem og effektiv med et lønsystem til transportbranchen.

copyright by proløn © 2021