ProLøn-Bolig:
Det bedste lønsystem til boligorganisationer

Et lønsystem passer ikke til alle virksomheder og brancher. Derfor er vores lønsystem ProLøn-Bolig skræddersyet til boligorganisationer, boligforeninger og boligselskaber. I lønsystemet får du alle de funktioner, du som boligorganisation har behov for. Eksempelvis tager lønsystemet højde for jeres fritvalgskonto, behov for afdelingsopdelte konteringsbilag og håndtering af seniordage.

Kort sagt indeholder lønsystemet ProLøn-Bolig alt det, I har brug for. Systemet tager nemlig udgangspunkt i jeres overenskomstmæssige regler. Skulle du have spørgsmål, så har du med ProLøn altid fri adgang til vores branchespecifikke rådgivning.

Lønsystemet, der giver mere overskud i hverdagen

Som boligorganisation får du med ProLøn en brancheløsning, der gør det lettere for dig at lave løn. Vores lønsystem er brugervenligt og med stor fleksibilitet, idet det kan integreres med en lang række andre it-løsninger – eksempelvis TimeMap. Med integrationen slipper du for dobbeltregistrering af data. Det betyder, at du sparer tid og undgår fejl.

Vi samarbejder med Dansk Erhverv

Hos ProLøn samarbejder vi med brancheforeningen Dansk Erhverv. Det gør vi, så din boligorganisation kan få det bedste lønsystem, som er tilpasset jeres overenskomst. Udover et skræddersyet lønsystem får du med ProLøn-Bolig også vores boligguide – en branche-håndbog med al den viden, du har brug for til at lave korrekt løn.

”Vi søgte en ny lønleverandør, der kunne garantere automatisering af visse funktioner, da vi brugte for lang tid på at indberette løn hver måned. Vores valg faldt på ProLøn, som kunne opfylde disse krav. Nu kan vi eksportere data fra tidsregistreringssystemet TimeMap direkte ind i ProLøns lønsystem. Det betyder, at de gamle manuelle månedssedler forsvinder, og at medarbejdernes daglige indtastninger i ’komme/gå’-systemet nu eksporteres direkte ind i ProLøn.”

Bent Lyngsig, Direktør, Rødovre Boligselskab

2 måneders gratis lønkørsel hos ProLøn,
hvis du skifter fra et andet lønsystem

Gratis e-bog:
10 gode råd til en lettere lønkørsel

I vores e-bog til boligorganisationer kan du få 10 råd til, hvordan din lønkørsel kan gøres nemmere og mere fejlfri. Vi afslører også hvilke tre fejl, du bare ikke må begå, når du laver løn.

Disse funktioner får du med lønsystemet ProLøn-Bolig:

 • Afdelingsopdelt konteringsbilag – se lønforbruget i de enkelte afdelinger
 • Indlæsning af konteringsbilag i regnskabsprogram
 • Mulighed for bogføring ned på medarbejderniveau
 • Seniordage og børneomsorgsdage – håndtering i både timer og dage
 • Afspadseringsregnskab i timer
 • Fordeling af lønomkostninger på tværs af afdelinger
 • Mulighed for indberetning af lønsum til Dansk Erhverv
 • Mulighed for at indberette statistik til Dansk Arbejdsgiverforening
 • Håndtering af ferie- og feriefridagsregnskab
 • Mulighed for eBoks/mit.dk til medarbejdernes lønsedler + eBoks/mit.dk Erhverv til virksomhedens bilag
 • Integration med tidsregistreringssystemer som TimeMap
  Og meget mere …

Kom godt i gang med ProLøn

Det skal være hurtigt og nemt for dig at komme i gang med ProLøn-Bolig – uanset om du skifter fra et andet lønsystem, eller om du aldrig har haft et lønsystem før. Derfor står vores team af lønspecialister klar til at hjælpe jeres boligforening godt i gang med implementeringen. Vi kan også sørge for at oprette alle jeres medarbejdere i systemet fra starten af. Så er I godt i gang.

Tidsregistrering og lønsystem med ét klik

Hvis du sidder som administrativ medarbejder, ved du, at manuelle registreringer kan være tidskrævende og lig med mange krøllede kvitteringer på skrivebordet. Sådan er det ikke med ProLøn. ProLøns lønsystem er integrerbart til flere IT-systemer – blandt andet tidsregistreringssystemer som TimeMap, hvor du kan registrere arbejdstid, lægge vagtplaner, administrere kørsel og meget mere. Det betyder kort sagt, at alt det, du og dine medarbejdere registrerer i tidsregistreringssystemet, automatisk overføres til lønsystemet. Det letter arbejdet for både administration og den enkelte medarbejder i jeres boligforening. Med ProLøn-Bolig kan du få det hele: lønsystem og tidsregistrering med ét klik.

”ProLøn programmerede lønsystemet, så vi kunne få placeret
omkostningerne ind på de rigtige konti.”

Bent Lyngsig, Direktør, Rødovre Boligselskab

Skift nu og få 2 måneders gratis lønkørsel

Altid branchespecifik rådgivning

Et smart system kan sjældent stå alene. Med ProLøn får du meget mere end bare et lønsystem med alle de nødvendige funktioner. Du får direkte og gratis adgang til vores professionelle lønkonsulenter, der ved, hvad du som boligforening eller boligselskab bøvler med i hverdagen. Du vil blandt andre komme til at tale med payroll consultant Helle Pedersen, der har en stor viden inden for løn til boligorganisationer.

 


Relevante IT-partnere for dig som boligorganisation: ProLøn Tid | TimeMap | Lundberg | e-conomic | inventio.it | ProInfo

copyright by proløn © 2023