Arbejder du med løn og er medlem af Tandlægeforeningen, kan du uden bekymring vælge ProLøn som din samarbejdspartner, når det kommer til valg af lønsystem. Mens du har fokus på og tid til dine patienter, holder vi styr på alt det administrative. Systemet tager udgangspunkt i jeres overenskomstmæssige regler og det gør bare en forskel.

Med ProLøn får du altid gratis oprettelse af din virksomhed og medarbejdere. Derudover tilbyder vi branchespecifik og gratis vejledning. Med denne brancheløsning får du nem adgang til lønkonsulenter med branchespecifikt kendskab. Løsningen ProLøn-Tandlægeforeningen er et stærkt og solidt samarbejde, som gavner dig som virksomhed og kunde, når du vælger ProLøn.

Få 2 måneders gratis lønkørsel hos ProLøn, hvis du skifter fra et andet lønsystem.

Det får du med ProLøn-Tandlægeforeningen

Du får mange gode fordele ved at bruge ProLøn, når du er medlem af Tandlægeforeningen

  • Mulighed for ferieregnskab
  • Mulighed for feriefri regnskab
  • Mulighed for servicetjek i Mit ProLøn
  • ProLøn ajourfører automatisk procentsatsen for fritvalgskonto ved overenskomstændringer
  • ProLøn ajourfører automatisk procentsatserne for arbejdsmarkedspension ved overenskomstændringer
  • Mulighed for at indberette til Dansk Arbejdsgiverforening eller Danmarks Statistik
  • Mulighed for indberetning af fraværsstatistik

Kom hurtigt og godt i gang med ProLøn

Det er nemt at komme i gang med ProLøn-Tandlægeforeningen – uanset om du skifter fra et andet lønsystem, eller om du aldrig har haft et lønsystem før.

ProLøns branchekendskab kan lette den enkelte tandlæge temmelig meget i dagligdagen: ”Vi vejleder efter overenskomsten – det er det, der gør den store forskel. Og så kan de bare tage telefonen og ringe ind – vores hotline er altid GRATIS”. 

Mette Enevoldsen, Brancheansvarlig

Samarbejde med Tandlægeforeningen

ProLøns samarbejde med Tandlægeforeningen betyder, at du udover standardmodulet også får et branchemodul samt en branchelønhåndbog baseret på Tandlægeforeningen's overenskomster.

Service er øverst på vores kunders ønskeliste, og derfor er det omdrejningspunktet i lønsystemet ProLøn-Tandlægeforeningen.

Det siger vores kunder, som bruger ProLøn

"Der bliver færre og færre tandlæger, hvilket betyder, at vi, der holder skansen, må tage flere patienter ind og koncentrere os om det faglige frem for de andre ting, der følger med at drive sin egen klinik."

Jesper Schiønning, Tandlægerne Karen & Jesper Schiønning I/S

"Grunden til at vi valgte ProLøn er, at vi kan ordne lønnen via Internettet ved et enkelt tryk på en knap! På den måde får vi flere ressourcer til det vigtigste, nemlig at behandle og servicere vores kunder."

Jesper Schiønning, Tandlægerne Karen & Jesper Schiønning I/S

"Første gang blev jeg guidet igennem, og siden har det bare kørt. "

Heidi Jensen, Receptionist hos Tandlægerne Karen & Jesper Schiønning I/S
copyright by proløn © 2024