OnlinePos - POS til dine behov

 • Driftssikker og stabil betalingsløsning
  OnlinePOS garanterer et sikkerhedsgodkendt og driftssikkert system, der kan køre offline og tilgås fra alle enheder hvor og når som helst
 • Overblik over data
  OnlinePOS kan hjælpe dig med at få overblik over din data fx omsætning, transaktionstyper, salgsprodukter, medarbejdernes performance etc.
 • Brug data til at udvikle din forretning
  Med OnlinePOS får du med adgang til dynamisk salgsrapportering i BI et solidt grundlag for dybdegående analyse af din virksomheds resultater
 • Spar tid med en integreret løsning
  Vi integrerer med forskellige betalingskortterminaler, økonomisystemer som economic, vagtplaner som Planday og mange flere.
 • Support 24/7
  Med gratis landsdækkende service og døgnsupport, er OnlinePOS altid til at få fat på – alle dage – året rundt.

OnlinePOS Backoffice sikrer dig fuldt overblik

OnlinePOS Backoffice sikrer fuldt overblik over forretningen eller på tværs af forretninger ned til mindste detalje. I Backoffice er det desuden nemt og hurtigt at ændre opsætning som priser og produkter.

Fuldt integreret take away med kassen

Med OnlinePOS kan du køre take away og få bestillinger direkte ind på terminalen. I OnlinePOS Backoffice kan man synkront styre al opsætning, menuer, priser, minimumslager og tidspunkt for levering og afhentning, samt tilgå salgsstatistik. OnlinePOS samarbejder med flere udbringningsfirmaer, så ordrer automatisk leveres til kunden.

copyright by proløn © 2024