Deltag på 1, flere eller alle 6 kurser

  • Tilmelding til Feriepakke

    Ønsker du at deltage på et af nedenstående kurser, udfyld da venligst tilmeldingsformularen. Du kan straks se, at du er tilmeldt via den besked, du får på skærmen. Du vil senere modtage en mail med information om at logge på kurset.

    HUSK: Kun én deltager per tilmelding. Hvis I er flere, så skal der laves separate tilmeldinger.
  • KundenummerFirmanavnTelefon


  • Ved at tilmelde dig kurset accepterer du ProLøns privatlivspolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i kurset, men har spørgsmål til indhold, forventninger eller noget praktisk? Så kontakt os endelig på 87 10 19 30 til en snak.

Praktiske informationer

Hvis nedenstående indhold ikke kan vises, åben da ny browser. Vi anbefaler at du benytter CHROME.

Pris og varighedTilmeldingBetaling

 

Online kursus

Kurset varer 1 time og 30 minutter

Kursuspris:

Kr. 949,- ex. moms pr. deltager pr. kursus.
Kr. 4745,- ex. moms pr. deltager for alle 6 kurser.
Du sparer kr. 949,-

Afmelding

Ønsker du at afmelde dig kurset, skal det altid ske skriftligt – gerne via mail [email protected]. Afbud senest 14 dage før kurset. Får vi dit afbud senere, fakturerer vi den fulde kursuspris. I tilfælde af aflysning tilbydes du deltagelse på en anden dato.

Husk, at kurserne er fradragsberettigede.

Tilmeld dig her på siden, eller ring til os på 87 10 19 30. Når du tilmelder dig, modtager du en mail med nærmere informationer.

Kursusafgiften trækkes automatisk via NETS inden kursusafholdelse.

Hele vejen rundt om ferie

Vores unikke kursusserie er designet til at gøre dig ekspert i alle aspekter af ferie håndtering. Dette kursus er skræddersyet til dig, der arbejder med løn og personale, og som ønsker at dykke dybt ned i både den juridiske og praktiske side af ferieadministrationen.

Deltag i ét, flere eller alle seks kurser for at skræddersy læringsoplevelsen til netop dine behov. Uanset om du søger en omfattende forståelse eller fokuserer på specifikke udfordringer, dækker vores serie det hele. 

Fra de basale regler i den "nye ferielov" til avanceret administration i ProLøn-systemet, får du ikke bare teoretisk viden, men også praktiske redskaber til at håndtere komplekse situationer. Dette inkluderer opsparet ferie, ferietillæg, håndtering af sygdom relateret til ferie, og meget mere.

I løbet af de 6 kurser kommer vi rundt om reglerne i ferieloven og den praktiske håndtering i lønsystemet. Hvert kursus fokuserer på et enkelt emne, så med hele serien kommer du hele vejen rundt.

copyright by proløn © 2024