Med Intempus til ProLøn får du:

  • Nem og hurtig timeregistrering
  • Overblik over jeres tidsforbrug
  • Brugervenlig app, der også virker offline
  • Nem overførsel af løndata til ProLøn
  • Mulighed for styring af regler for arbejdstid
  • Mulighed for integration til dit ERP-system
  • Ubegrænset support
  • Specialpris - kun kr. 29,- pr. medarbejder pr. måned ved brug af Intempus app

Hvad er Intempus?

Simpel timeregistrering alle kan finde ud af.

I Intempus er vi overbeviste om, at fremtidens timeregistrering kommer til at foregå via smartphones, tablets og simple internetløsninger. Udfordringen i dag er, at medarbejderne synes det er opslidende og besværligt at registrere tid. Både blandt arbejdsgivere og medarbejdere er det en nødvendighed mere end en glæde. Det gør Intempus op med, så timeregistrering bliver en vellidt beboer frem for en uønsket gæst på dagens arbejdspladser.

"Vores mission er at skabe glæde for både medarbejdere og virksomheder gennem værdifuld timeregistrering."

ProLøn integration

Slip for tastearbejdet

"Med Intempus + ProLøn er det nemt og enkelt at lave løn. Du behøver ikke længere spilde tid på indtastning og indhentning af løngrundlag. De godkendte timeindberetninger sendes med få klik fra Intempus til ProLøn. I ProLøn godkendes løngrundlaget endeligt af jeres lønbogholder. Det gør lønkørsler til en leg og frigiver dine ressourcer til vigtigere opgaver. Du slipper for tastearbejdet og fejl som skal rettes. Og så får du Danmarks bedste kundeservice. Sammen er Intempus og ProLøn altid klar til at hjælpe dig med timeregistrering og løn."

Christophe Zafiryadis
Produktchef

Hør hvad ProLøn og Intempus kan gøre for dig

Første lønkørsel er GRATIS, hvis du tilmelder dig til ProLøns lønsystem, og samtidig er bruger af Intempus til ProLøn

Overblikket i hverdagen

Hvad bruger I tiden på?

Ved du hvor meget fravær I har pr. Medarbejder? Hvor meget afspadsering der er optjent? Intempus giver dig et nøjagtigt og hurtigt overblik på alle medarbejderes tidsforbrug. Du kan også registrere tid og omkostninger på projekter, så kan du få overblikket på timeforbruget når projektet er afsluttet.

Smarte funktioner og lækkert design

Timeregistrering som skaber glæde og overskud

Om du er bogholder, håndværker, bager, produktion eller konsulent virksomhed er tidsregistrering noget du som virksomhedsejer eller leder skal forholde dig til. Tiden skal samles ind og bruges som grundlag for løn, faktura og måske projektgrundlag. I Intempus har vi 10 års erfaring med at indsamle tid. Vores ekspertise og erfaring bruger vi til at hjælpe nye kunder med at få den bedst mulige timeregistrering, så I får mere glæde og overskud i hverdagen.

Vi bestræber os på at yde den bedste service. Derfor er hotline naturligvis gratis. HR-portalen er et HR-system, der effektiviserer manuelle arbejdsopgaver. Systemet tjener sig lynhurtigt ind. Vi hjælper dig i gang og du betaler kun pris efter antal medarbejdere.

Beregn prisen på personaleadministration

Din forventede pris

DKK/månedlig ydelse

DKK/første måned inkl. oprettelse

Angiv antal medarbejdere

Beregningen er foretaget med udgangspunkt i basis udgaven af HR-portalen, som er beskrevet herover. Derudover tilbyder vi tilretninger og udvidelser, alt efter din virksomheds behov.

copyright by proløn © 2018