Med Intempus til ProLøn får du:

  • Nem og hurtig registrering af timer, materialer og kørsel
  • Overblik over jeres tidsforbrug inklusiv sygefravær og afspadsering
  • Brugervenlig app, der også virker offline
  • Nem overførsel af løndata til ProLøn
  • Ubegrænset support
  • Specialpris - kun kr. 39,- pr. medarbejder pr. måned ved brug af Intempus app

Det er muligt at tilkøbe:

  • Styring af regler for arbejdstid
  • Integration til dit regnskabs- og projektstyringssystem
  • Upload dokumenter og billeder på sagerne
  • Flere godkendelsesniveauer

Hvorfor Intempus?

Slip for tastearbejdet og overhold overenskomsten

For det første; fordi du bruger ProLøn. Vi oplever en rigtigt høj kundetilfredshed med samarbejdet mellem vores systemer, som gør det nemt og enkelt for dig at lave løn. Du behøver ikke længere spilde tid på indtastning og indhentning af løngrundlag. De godkendte timeindberetninger sendes med få klik fra Intempus til ProLøn. I ProLøn godkendes løngrundlaget endeligt af bogholderen. Det gør lønkørsler til en leg og frigiver ressourcer til de opgaver, du tjener penge på. Du slipper for tastearbejdet og fejl, som skal rettes, og når først systemet er sat korrekt op til din forretning, er du også sikker på at holde fagforeningen for døren. Og så får du den bedste kundeservice. Sammen er Intempus og ProLøn altid klar til at hjælpe dig med timeregistrering og løn.

Fuldt overblik over din forretning

Ved du præcist, hvor tiden bliver brugt?

Vi tror på, at en af de vigtigste forudsætninger for at kunne optimere forretningen er at vide præcist, hvor tiden bliver brugt, samtidig med at du i Intempus også kan registrere materiale- og kørselsudgifterne på hver sag. På den måde kan du helt nøjagtigt se, hvor pengene bliver tjent, og du kan analysere, om timerne er bedst brugt der, hvor de er placeret. Ydermere sørger Intempus for at give dig en oversigt over sygefravær og opsparet afspadsering, så du har de bedst mulige forudsætninger for få din forretning til at præstere optimalt.

Hør hvad ProLøn og Intempus kan gøre for dig

Første lønkørsel er GRATIS, hvis du tilmelder dig til ProLøns lønsystem, og samtidig er bruger af Intempus til ProLøn

Service, brugervenlighed og kundefokus

Det er de værdier, du vil møde hos os

Tidsregistrering er ikke en af arbejdsdagens sjoveste opgaver, lad os bare erkende det. Men det er en af de mest nødvendige. Derfor forsøger vi at gøre det så nemt for dig som muligt ved at have lavet en stabil og brugervenlig app i lækkert design. Vi er konstant opmærksomme på vores kunders behov og forsøger at udvikle de funktionaliteter, der er efterspørgsel på, og hvis du får brug for hjælp til at finde ud af dem, er vi der for dig.

copyright by proløn © 2024