iKontrol forbinder byggepladsen med kontoret

Med fokus på at skabe en mere effektiv hverdag til danske byggevirksomheder tilbyder iKontrol et IT-værktøj, som på flere områder såsom kvalitetssikring, aftalesedler, værktøjsstyring m.fl. gør det nemt at registrere hverdagens arbejde på byggepladsen. Alle registreringer kommer automatisk over i et centralstyret administrationssystem, hvor dashboards giver overblik og rapporter (inkl. KS-rapporten) kan genereres med et klik.

Kendt for deres KS-system – men systemet rummer meget mere

iKontrol er et af Danmarks førende digitale KS-systemer og dagligt kommer der flere tusinde registreringer fra byggepladserne ind i systemet. I dag er den digitale værktøjskasse udvidet til at dække flere behov i den udførende fase. Med iKontrol sikrer du korrekt dokumentation i forbindelse med krav i et udbud og som forsikring i tilfælde af tvister. Desuden understøttes kvalitetsbudskabet i forbindelse med tilbudsgivning – vær foran dine konkurrenter.

Oversigten til venstre viser de områder, hvor du og din forretning kan skabe en mere effektiv hverdag, som kan mærkes på bundlinjen.

iKontrol sikrer en digital arbejdsflow som kan mærkes hele vejen til lønadministrationen

Sammen med andre IT-løsninger til byggeriet, som Intempus – Timeregistrering og Proløn får du følelsen af at arbejde 100% digitalt i en ellers fysisk hverdag. Ved at benytte integrationen mellem disse tre IT-løsninger sikrer du faste arbejdsgange, uden at du mister overblikket og det hele klares nemt og simpelt via vores brugervenlige IT-løsninger.

copyright by proløn © 2024