Komplet ERP-system, der kan skræddersys til dine behov

Med KeyBalance samler du tidsregistrering, økonomistyring, CRM, MPS m.fl. i ét samlet system.

Du får et uundværligt overblik og mulighed for at optimere og automatisere alle dine processer.

 

Simpel løn- og timestyring med KeyBalance og ProLøn

KeyBalance og ProLøn er begge brancheorienterede systemer, hvor ProLøn holder sig opdateret på netop din virksomheds overenskomster, mens KeyBalance holder styr på de nyste features til din branche. Læs med om vores brancheløsninger.

Uanset om I benytter time-sagstyring med KeyBalance eller ProLøn, kan I få udbytte af alle fordelene. Du kan let overføre timer, satser, løntyper mv. til ProLøn, via API eller CVS-filer, så I altid er klar til lønkørsler uden at miste det fulde overblik i dit økonomisystem. Omvendt kan I også trække alt data fra ProLøn og indlæse det i KeyBalance.

KeyBalance som time- og kvalitetsstyring

Tidsregistrering har aldrig være mere fleksibelt!

Med KeyBalance kan du tidsregistrere fra din computer, tablet, mobil eller med stregkodescannere. I får mulighed for at tidsregistrere på kunder, ordre eller sager, så I altid kan bevare overblikket over udgifter og indtægter – uanset jeres arbejdsprocesser.

KeyBalance har en særligt avanceret timeopsætning, herunder medarbejdertyper, lønkoder, ansættelsestyper mv. Alt er heldigvis et tilvalg, så I kan få det så simpelt eller avanceret, som I har behov for. Dertil kan I nemt oprette kontrolskemaer/tjeklister, som kan bruges som huskelister, dokumentation og meget mere.

KeyBalance som økonomisystem

KeyBalance leverer et komplet økonomisystem, der håndterer bl.a.  salg (OIO/EAN), lagerstyring, finans, indkøb, bilagsmodul (digitalbogføring) og meget mere.

Læs mere om vores produkter her: https://www.keybalance.dk/erp-systemet

Læs meget mere om KeyBalances produkter, moduler og integrationer

copyright by proløn © 2024