Spar tid med nem-HR:

Din tid er kostbar. Indberet direkte til nem-HR og spild ikke din tid med virk.dk, Nemrefusion, kommunen eller andre offentlige instanser.

Økonomisk tilskud

Syge- og barselsdagpenge er et økonomisk tilskud, når du selv eller dine medarbejdere er fraværende.

Det bliver ikke nemmere

Du har nu muligheden for at indberette sygdom og barsel til nem-HR direkte gennem ProLøn. nem-HR tager sagen og fuldfører den til punkt og prikke, så du kan fokusere på mere givende opgaver.

Som arbejdsgiver er det sjældent en favoritopgave at søge refusionen og tage snakken med kommunen, når der er problemer. Specielt når man er underbemandet, kan det være uoverskueligt.

Med nem-HR kan du nu nemt - og med garanti - få optimeret din virksomheds refusion, overblik og produktive tid, når dine medarbejdere bliver syge eller skal på barsel.

Tryghed giver overskud

Med nem-HR i hånden får du altid en hurtig og effektiv service og skal aldrig frygte at bruge unødig tid på det offentlige eller miste refusion. nem-HR klarer ALT indenfor offentlig refusion og varetager dine interesser overfor de respektive instanser.

Barsel for virksomheder

nem-HR søger løbende refusionen fra både Udbetaling Danmark og den aktuelle barselsfond, når I har en medarbejder på orlov.

I bliver ligeledes vejledt under forløbet, så I altid har et økonomisk optimeret barselsforløb, hvilket minimerer jeres udgifter og tidsforbrug i forbindelse med medarbejderens orlov.

Sygedagpenge

nem-HR sørger for at I ikke skal fokusere på de syge medarbejdere og diverse deadlines. Så snart forløbet er registreret, slipper I for bekymringerne, da nem-HR tager sig af alle indberetninger og refusionsanmodninger.

Sygedagpengene søges løbende, så I har en flydende likviditet i hele sygdomsforløbet.

Bliv registreret hos nem-HR (Gratis oprettelse)

[ BRUG KODEN ”PROLØN” OG FÅ 2 MDR. GRATIS ]

Dine største fordele

- Optimeret økonomi
- Ingen kedelige samtaler med kommunen
- Kort og nem proces ved indberetning
- Indberet som du vil; på tlf., mail, web eller sms
- Garanti for refusion


Tidsbesparende

Send dit fravær direkte gennem Proløn - hurtigt og effektivt.
Alt kører herefter automatisk og opstår der spørgsmål til fraværet, bliver du kontaktet.

NEMREFUSION-VIDEOEN

Se videoen her og oplev hvor let det kan gøres.

Video

Acceptér marketing-cookies for at se denne video.

Kundeudtalelse

nem-HR er fantastisk!!

Jeg har benyttet nem-HR i ca. 3 år og jeg er så taknemmelig for at de er så kompetente. De hjalp mig med en stor refusion som jeg ikke var ”berettiget til” selvom jeg var. Det var knapt 300.000 kr. Så det er ret flot arbejde! Og jeg benytter kontinuerligt deres løn og refusionstjenester.

Derudover er de supersøde alle dem som er i teamet.

Kjolebutikken

copyright by proløn © 2024