SmartTID letter din administration i forhold til:

  • Tidsregistrering
  • Overenskomsthåndtering
  • Fraværsregistrering
  • Jobregistrering
  • Beskedfunktion
  • Registreringer på forkant
  • Nemt at spotte afvigelser
  • Integration til ProLøn
  • Integration til dit ERP-system

Om SmartTID

Med SmartTID er det slut med daglig tidsregistrering på timesedler. Vi tilbyder den nemmeste og mest effektive løsning, hvorpå I kan undgå mange timer med administrativt arbejde og manuel tidsregistrering. SmartTID klarer nemlig det hele for jer. Med SmartTID skal I ikke længere manuelt holde styr på og indtaste arbejdstid, overtid, sygefravær, ferie med videre. Det hele bliver i stedet klaret gennem systemer, og det eneste virksomhedens medarbejdere skal gøre er at stemple ind og stemple ud, når de kommer og går fra arbejde.

Læs mere om SmartTID

Kundeudtalelse

Blue Water

“Vi har siden 2011 anvendt SmartTID til vores havnearbejdere og vores lagre rundt om i landet. Vi har rigtig mange forskellige overenskomster og lokalaftaler, som alle håndteres i SmartTID. Det betyder at vi får beregnet korrekte tillæg, ligesom alle data overføres direkte til vores lønsystem.”

“SmartTID sparer os for rigtig meget administrativt arbejde.”

Kim Fialla

Head of Business Development & Finance, Blue Water

Følg din produktion

Med et SmartTID tidsregistreringssystem får du mulighed for at følge produktionen i alle led. Tidsregistreringssystemet giver mulighed for, at medarbejderne kan tjekke ind og ud af diverse operationer, så I let kan få overblik over, hvor langt produktionen er kommet. På denne måde kan I, ud fra interne data lave efterkalkulationer og planlægge fremtidig produktion. Ud over registrering på adskillige parametre i forbindelse med medarbejderens tidsregistrering, kan du med jobstyringsmodulet i SmartTID opsamle tid på de operationer, som den enkelte medarbejder udfører. Du kan altså se præcis hvilken medarbejder, der har arbejdet med hvilke opgaver i hvor lang tid.

Læs mere om SmartTID

Integration mellem SmartTID og ProLøn

Her ser du hvordan du nemt og enkelt kan opsætte din integration mellem SmartTID og ProLøn og hvordan du bruger det.

Sign up til 30 dages gratis prøveperiode

eller kontakt os på 70 200 795

copyright by proløn © 2024