Spar tid og lønkroner med online vagtplan i TimePlan

TimePlan er det førende workforce management softwareprodukt til vagtplanlægning, tidsregistrering og HR-administration. Over 400 virksomheder i 25 lande benytter TimePlan og sparer hermed arbejdstimer og lønomkostninger hver dag.  Siden 2001 har TimePlan Software A/S og ProLøn A/S samarbejdet om at gøre personaleadministration nemt og sikkert for en lang række danske virksomheder. Den komplette integration mellem de to systemer sparer vores fælles kunder for både tid og lønkroner i hverdagen.

Vagtplan på mobilen

TimePlan hjælper dig med at overholde lokale overenskomster og sikrer, at alle timer, tillæg og fravær registreres korrekt. Dine medarbejdere kan se deres egen vagtplan på mobilen, stemple ind og ud af vagter og sende beskeder til hinanden og ledelsen via beskedsystemet. 

TimePlan kan også lægge vagtplanen for dig helt automatisk via modulet Autoplan. Timerne fra TimePlan sendes til lønkørsel hos ProLøn med ganske få klik. Resultatet er et bedre overblik for medarbejdere og ledelse, færre timer brug på administration og mere tid til forretningen, kunder og personale.

Internationale kunder

Den første version af TimePlan blev udviklet i 1995 i samarbejde med HK, Dansk Handel & Service og førende danske detailhandelsvirksomheder. Mange af TimePlans kunder i dag er store, internationale virksomheder med tusindvis af medarbejdere inden for detailhandel, hotel og restauration, lufthavne, forlystelsesparker, service, produktion, omsorg, privathospitaler, m.fl. TimePlan anvendes også af mindre kunder med 10-50 ansatte. Takket være en kontinuerlig og innovativ udvikling i tæt samarbejde med vores kunder sætter TimePlan fortsat standarden på markedet for et stigende antal brancher. TimePlan Software har hovedsæde i Aalborg, Danmark med forhandlere i Norge, Sverige, Finland, England, Tyskland og Holland. Virksomheden er blevet tildelt AAA Gulddiplomet for højeste kreditværdighed og blev i 2017 listet som den syvende dygtigste IT virksomhed i Danmark på Computerworlds Top 100 liste.

Spar tid og lønkroner

Bruger du mange timer på vagtplanlægning og tidsregistrering?
Savner du et værktøj, der gør hverdagen lettere og giver dig et klart overblik?


copyright by proløn © 2024