I regn og slud skal lønnen ud. Om det så gælder store golfklubber eller små startups. Revisionsfirmaet ECOR har fokus på at outsource bogholderi og kører hver måned løn for en bred palette af brancher. Derfor sagde de for 14 år siden ja til lønsystemet fra ProLøn, der siden har været en tro følgesvend.

Som revisor skal man vide lidt om det hele. Og ofte skal man sådan set vide meget om meget. ECOR’s bagmand, Kurt Hundebøll, har været selvstændig de sidste 40 år, mens hele holdet bag ECOR nu tæller seks personer. Med tiden er kundekredsen blevet stor og mangfoldig, men ét har de næsten alle til fælles.

“Vi spørger altid vores kunder, om ikke de vil med over til ProLøn. Argumentet er, at ProLøn er nemme at komme i kontakt med,” fortæller Kurt Hundebøll. Det har ledt til en statistik, der taler for sig selv: “Vi bruger ProLøn til ca. 95 % af vores kunder.”

Hjælpen er altid nær
Selv har Kurt Hundebøll ikke fingrene nede i systemet, for her går revisorassistent Lene Thorup Vestergaard til tasterne. Hun bruger ca. én dag om måneden på at lave løn for 15 ud af de 40 kunder, ECOR kører løn for. Revisorassistent Ann Korshøj Nielsen bruger ca. tre dage på at administrere resten, og begge bruger de ProLøn til næsten det hele. “Systemet er nemt og brugervenligt, og så er det let at finde rundt i,“ forklarer Lene Thorup Vestergaard.

Alligevel kan der opstå brug for hjælp, for med 15 forskellige kunder kan der være lige så mange forskellige spørgsmål. ProLøns brancheeksperter er derfor en kærkommen livline for Lene Thorup Vestergaard. “Når man ringer ind, taster man kundenummeret. Så bliver man ledt hen til en medarbejder, der ved noget om præcis dén branche. Hvis den person ikke kan hjælpe, så finder de altid én, der kan.”

Kræs for lønnørder
Efterhånden kalder Kurt Hundebøll sig selv for lidt af en lønnørd. Derfor er det nogle helt specifikke ting ved ProLøns lønsystem, han sætter pris på. “Afstemningsmaterialet er i top. Når revisoren går i gang, er listerne altid rigtig gode.” Det samme gælder for de ofte lidt komplicerede feriepenge. “I forhold til Feriefonden har ProLøn ramt lige midt i skiven. Man kan løbende se på lister, hvor meget der er sat af til Feriefonden og i alt. Det er en stor hjælp.”

Falder snakken på, om Kurt Hundebøll og Lene Thorup Vestergaard vil anbefale andre at bruge ProLøn, lyder svaret i et rungende kor: “Ja.” Som revisionsfirma er og bliver lønsupporten nemlig vigtigst. “Vi skal ikke vente på, at der bliver ringet tilbage. Når der er noget i sidste øjeblik – og nogle gange lidt over sidste øjeblik – så er hjælpen der med det samme,” smiler Kurt Hundebøll.

Fakta: ECOR
ECOR er et revisionsfirma med base i Randers og Aarhus. Med seks ansatte ombord arbejder de især med outsourcing af bogholderi, administration og løn for virksomheder inden for en bred række af brancher.

Læs mere på ecor.dk

copyright by proløn © 2024