Overvejer du at ansætte en ny medarbejder?

Så er det vigtigt, at du ved præcis, hvad en ny medarbejder koster dig.

Her snakker vi ikke kun timelønnen, men den samlede timepris, når ATP, feriepenge og eventuel firmapension er medregnet.

Med vores nye lønberegner kan du hurtigt se, hvad en medarbejder koster i timen alt inklusive. Du skal blot indtaste medarbejderens timeløn og eventuel firmapension.

På den måde får du et overblik over dine mulige fremtidige lønomkostninger og økonomi.

Beregningen er vejledende, da modellen eksempelvis ikke medregner pension af feriepenge, som kan være et krav ved nogle overenskomster.

Hvad koster det at lave løn med ProLøns lønsystem?

Manuel håndtering af løn vs. automatisk håndtering af løn

Du kan i princippet godt selv lave og håndtere lønnen til dine medarbejdere i et regneark. Det kræver dog, at du har styr på det hele. Du skal blandt andet kende alle satser for de instanser og fonde, som du er forpligtet til at betale til. Derudover skal du helt lavpraktisk kunne producere en lønseddel og opbevare dataen korrekt og sikkert.

Det kan godt blive lidt af en mundfuld – især hvis antallet af medarbejdere vokser.

Vil du gerne have en nem, hurtig og sikker måde at håndtere medarbejdernes løn på? Med et lønsystem behøver du ikke bekymre dig om de lovpligtige processer. Når først din virksomhed og dine medarbejdere er oprettet i lønsystemet, kan lønnen faktisk stort set køre automatisk. Du skal blot godkende lønnen en gang om måneden.

copyright by proløn © 2023