Lønkonsulenter i møde

Hos ProLøn får du hjælp fra Danmarks bedste lønkonsulenter

Når du vælger ProLøn, får du ikke kun et brugervenligt lønsystem. Du får også gratis adgang til vores lønsupport bestående af dygtige lønkonsulenter. Vores lønkonsulenter kender din branche og overenskomst. Derfor kan de svare på alle dine spørgsmål. Og skulle der være et spørgsmål, de ikke selv kender svaret på, så finder de én, der gør.

Som kunde hos ProLøn kan du ringe og skrive til vores lønkonsulenter. Det betyder, at lønkørslen bliver hurtigere og lettere for dig.

Hvordan kan en lønkonsulent hjælpe mig?

“Kan jeg ikke bare selv finde svaret på mit lønspørgsmål?”, tænker du måske. Jo, det kan du muligvis godt. Men det vil formentlige tage dig lang tid. Meget længere tid end at ringe, maile eller chatte med en af vores lønkonsulenter, som i de fleste tilfælde kan hjælpe dig videre i løbet af et par minutter.

Vores lønkonsulenter sidder inde med en masse viden og erfaring. Flere af vores lønkonsulenter er tidligere bogholdere, løn- og HR-medarbejdere, og de har arbejdet i kundeservice eller med relevante brancher.

Lønkonsulenterne er her for at hjælpe dig, så din lønkørsel bliver mere “ahhh” end “arrrrg”.

Mød vores lønkonsulent Lea

Mød Lea

Før Lea Østedgaard blev lønkonsulent hos ProLøn, sad hun “på den anden side af bordet” og lavede løn- og HR-arbejde for en uddannelsesinstitution og en entreprenørvirksomhed. Den erfaring betyder, at hun har nemt ved at identificere sig med sine kunder.

“Jeg kender til deres problemer og frustrationer. Og jeg elsker at fejre deres sejre, når de lykkedes med en svær sag, eller første gang de sender løn afsted.”

Noget af det, Lea elsker allermest ved sit job som lønkonsulent, er alle de forskellige mennesker, hun får mulighed for at tale med.

“Det er alle mulige typer, der ringer – både den garvede bogholder og den helt nye selvstændige, der aldrig har lavet løn. Der er plads til alle. Min opgave er at hjælpe dig på den måde, du har brug for.”

Sidst, men ikke mindst, så nyder Lea, når hun kan smalltalke med kunderne om andre ting end lønsystemer.

“Jeg elsker at være en del af små hyggelige samtaler og historier i hverdagen. Det er en af de ting, der gør det helt specielt at være lønkonsulent.”

Danmarks bedste lønsupport

Det er ikke kun os selv, der mener, at vi er Danmarks bedste lønsupport. Det siger vores kunder også. Vores 4,8 stjerner på Trustpilot vidner om, at vi går op i at levere en god service.

Line Hansen, 5 ud af 5 stjerner
Fantastisk, hurtig og god hjælp fra Lea på chatten. Hun var super tålmodig og var så hjælpsom. Helt igennem super hurtig service 🙂

Handimobil A/S, 5 ud af 5 stjerner
Rigtig fint og brugervenligt system. Supporten er virkelig god og nyttig. Den sparer os meget tid. Især den online chatfunktion bruger vi meget, da den er enkelt og ligetil, og svar kommer inden for få sekunder.

Chat med os

Det skal være ultra-nemt for dig at få hjælp. Derfor kan du altid chatte med vores lønkonsulenter. På chatten får du lige så hurtig og kvalificeret svar som i telefonen. Det er nemlig de præcis samme lønkonsulenter, der besvarer chatten og telefonen.

3 hurtige om vores lønkonsulenter

  • Vi er 20 lønkonsulenter hos ProLøn.
  • En lønkonsulent taler med 40-60 kunder om dagen.
  • En samtale varer alt mellem 1 minut til 30 minutter.

“Vi tror på, at god service er nøglen til, at du er tilfreds med dit lønsystem.“ – Lea, lønkonsulent

  • Hør mere om vores lønsupport og lønsystem

    Få en uforpligtende snak med en af vores konsulenter om vores lønsupport og lønsystem.

    Udfyld formularen, og vi ringer dig op.

  • Ved at klikke "Send" accepterer du ProLøns privatlivspolitik

copyright by proløn © 2024