Få den rigtige start på en lysere fremtid

Det sidste års tid har været et økonomisk hårdt år for rigtig mange. Især de mindre virksomheder har haft svært ved, at følge med i et år ramt af Covid-19. Nu ser det endelig ud til, at døren står på klem, og vi kan se mere og mere af dét, som venter os på den anden side. En lysere og bedre fremtid. Derfor skal man som virksomhed tænke kreativt og finde nye metoder til at komme på rette fode, uden at blive yderligere ramt økonomisk, når det atter bliver hverdag igen. Hvor der kan spares tid, kan der spares penge - og det er hvad de fleste virksomheder har brug for lige nu. 

Med mange års erfaring og ekspertviden inden for løn, er ProLøn gearet til at hjælpe dig til nemmere lønadministration, så du kan spare tid i dagligdagen og fokusere på andre vigtige områder i din virksomhed. Vi sidder klar til at hjælpe dig igennem den svære tid, og få dig trygt og sikkert over på den anden side.

Få del i et unikt fællesskab med et fantastisk lønsystem

Hvordan vælger du så det rigtige lønsystem? Et lønsystem skal kunne meget mere, end bare at håndtere din løn. Når du arbejder med løn, kan du ofte blive mødt af spørgsmål og undren og dertil har du måske brug for hjælp.

Hos ProLøn har vi, udover et nemt og brugervenligt lønsystem, en fantastisk kundeservice. Vi har lønkonsulenter, som er specialister i forskellige brancher og som har mange års erfaring med løn. De sidder til rådighed for at hjælpe, og vejlede dig i de spørgsmål du må have omkring lønhåndtering eller andet, der omhandler løn.

Du får fra første dag fuld adgang til

 • Lønsystemet *Mit ProLøn*
 • Indberetning til SKAT, ATP, feriepenge og pensioner
 • Chat og telefonisk hotline til professionelle lønkonsulenter
 • En lønservice, der er enkel og tidsbesparende i det daglige
 • ProArkiv - online arkiv med adgang 24/7
 • Venlig reminder på mail inden hver lønkørsel

Ved tilmelding brug kampagnekoden: MIDT21
...og få 4 måneders GRATIS lønkørselMasser af integrationer

Som iværksætter ved du hvor vigtigt det er, at optimere hele vejen rundt. Med ProLøn's it-partnere og integrationer kan du spare masser af tid og penge, ved at lade data flyde mellem systemerne, og undgå tidskrævende indtastninger. Eksempler:

 • Tidsregistrering
 • Ordrestyring
 • Vagtplanlægning
 • Økonomi & regnskab
 • HR

Er du startup virksomhed eller iværksætter?

Overvejer du at starte egen virksomhed eller er du opstartsvirksomhed og ny i branchen? Så vil vi hos ProLøn, meget gerne hjælpe dig godt i gang.

Vi har fundet startkablerne frem, så nye startups og iværksættere også kommer godt fra start.

Få en opstartssamtale allerede i dag

Om du er ny eller etableret, lille eller stor virksomhed, så sidder vores team af lønkonsulenter altid klar med den ekspertise, der får din lønproces til at glide.

Er du nysgerrig på vores lønsystem kan du allerede i dag bestille en gratis demo af vores lønløsning. Klik her og udfyld formularen, så vil du blive kontakt hurtigst muligt at en af vores konsulenter. 

Kontakt ProLøn på tlf. 87 10 19 30 eller [email protected] og kom i gang med at administrere din løn hos ProLøn.

Hvis du gerne vil ringes op af en af løneksperterne skal du blot udfylde formularen herunder:

Lad os ringe dig op

Lad os ringe til dig og tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i gang
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
copyright by proløn © 2021