Mange tak for din henvendelse

Vi bekræfter hermed, at have modtaget din henvendelse vedr. oprettelse af en administratoraftale.

En af vores lønkonsulenter vil hurtigst muligt gennemgå din administratoraftale og kontakte dig for det videre forløb.

Venlig hilsen
Salgsteamet, ProLøn A/S

Det siger kunderne om ProLøn

"Man sidder ikke alene med et problem. Der er ikke en halv times ventetid på telefonen, det koster ikke noget at ringe efter hjælp, og meget kører helt automatisk."

Indehaver Laila Madsen, Lailas Bogholderi Service

"Vi er glade for administratorløsningen. Den giver os et godt overblik generelt og fordi, der er mulighed for at lave løntestkørsler. Desuden kan brugeradgang tildeles efter behov til den enkelte købmand, hvis han fx skal bruge ProArkiv. Der er så mange valgmuligheder i systemet. Vi låser os ikke fast. Laves en fejl, retter ProLøn den, og vi har sikkerhed for, at det bliver gjort rigtigt. "

Line Lodahl, Dagrofa

"Det er dejligt med nærheden til ProLøn. Der er altid en, der tager hånd om problemerne, og de er markant mere fleksible og venlige at snakke med end andre. Jeg føler, de kender mig. Det er rigtig godt, og gør tingene nemmere. Vi taler samme sprog og har en god dialog. Er der en branche, jeg ikke tidligere har haft, kender ProLøn overenskomsten. Det kommer både mig og kunden til gavn,fordi jeg får de rigtige koder og oplysninger, og ikke mindst bliver lønnen rigtig."

John Halse Petersen, revisor
copyright by proløn © 2024