Det er ikke svært at skifte lønsystem.

Hos ProLøn er du ikke alene om opgaven, når du skifter lønleverandør. Vi hjælper dig med:

  • at oprette din virksomhed – Vi foretager en personlig gennemgang af din tilmelding for at sikre, at din lønaftale med ProLøn er skræddersyet dine behov
  • at oprette dine medarbejdere – hvis du ønsker det
  • at overføre s/h- og fritvalgssaldi, via oplysninger fra sidste lønseddel fra tidligere lønsystem, så du trygt kan skifte lønsystem året rundt
  • at undgå dobbeltbetaling - du betaler først abonnement hos os, når du er helt færdig hos din nuværende lønleverandør

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel

Løn med et menneskeligt ansigt...

... og vi er der altid for dig!

Som lønkunde hos ProLøn, har du altid ubegrænset adgang til vores personlige hotline. En service, som du får helt gratis – sådan har det altid været! Dit skifte til ny lønleverandør er i trygge hænder!

Det skal være nemt og enkelt

og lige til at gå til

Løn kan godt være en kompliceret størrelse. Der er mange regler og satser at holde styr på og kravet om indberetning til det offentlige stiller store krav til den lønansvarlige og lønsystemet.

ProLøn har branchekendskab til 22 forskellige brancher og endnu flere overenskomster, og vi ved præcist, hvordan overenskomsterne i dit område spiller sammen med vores lønsystem. Derfor kan vi sørge for, at du bliver sat helt rigtigt op i systemet fra start, så lønadministrationen foregår nemt og effektivt fra dag 1. Og vi minimerer risikoen for fejl og for ubehagelige overraskelser.

 

Skal vi beregne en pris for dig?

KOM HURTIGT FRA START

Skal vi beregne en pris for lige netop din virksomhed? Bare klik på knappen herunder. Det er helt enkelt. Udfyld den korte formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæde os til at hjælpe dig videre.

Se vores priser eller klik på knappen herunder.

Kunderne siger om overgangen til ProLøn

"Dorthe Hallas og hendes mand valgte at samarbejde med ProLøn, da de overtog Helsted Bageren i Randers i 2003. ”Vi var uerfarne virksomhedsejere, og jeg havde aldrig udført en lønkørsel, og det var ProLøn, der vandt mit hjerte,” fortæller Dorthe Hallas og siger: ”Som nystartet virksomhed, er det arbejde de (ProLøn) laver lige så vigtig, som en god bankrådgiver!” Hver gang Dorthe Hallas ringede for hjælp, var den personlige betjening i top. Lønkonsulenterne var meget imødekommende og havde stor tålmodighed. ”Jeg havde i begyndelsen rigtig mange spørgsmål og har aldrig følt, det var dumme spørgsmål. Jeg har altid fået professionel og seriøs hjælp,” siger hun. "

Dorthe Hallas, Helsted Bageren i Randers

"Supporten var til stor hjælp i opstartsfasen. Når jeg havde et spørgsmål, typisk om en lønart, kunne jeg ringe til ProLøn. De var søde og hjælpsomme, og jeg fik løst mit problem med det samme, så jeg kunne komme videre – det er rigtig, rigtig god support. Vi har personlige kontaktpersoner ved ProLøn. De var også en fast bestanddel af vores opstart.” Den indledende grundighed, inden overgang til ProLøn, sætter Lene Hjortshøj stor pris på. ProLøn satte sig ind i virksomheden og i overenskomsten – ”derefter videresendte vi de seneste lønsedler, og herefter gjorde ProLøn alt klar til opstart, så vi kunne køre fra dag ét,” fortæller hun. Ligeledes har Lene Hjortshøj følt sig støttet af supporten i opstartsfasen - ”de har bakket op i stor stil og været behjælpelig med alt."

Lene Hjortshøj, John Drejer Låse & Sikring
copyright by proløn © 2024