TimeMap – enkel og nem tidsregistrering med integration til ProLøn

TimeMap er et webbaseret tidsregistreringssystem, som gør det svære enkelt og det tidskrævende hurtigt. Med over 10.000 daglige bruger er TimeMap et af Danmarks mest succesfulde systemer.

Smartphonen er en oplagt mulighed for registrering af arbejdstid, kørsel, tillæg med mere.

TimeMap og ProLøn bliver ved med at udbygge de elektroniske muligheder og gør det administrative arbejde lettere og lettere for brugerne.

De muligheder Smartphonen giver bliver mere og mere udbredt. Langt de fleste har nu adgang til en Smartphone eller Tablet og den tilgængelighed gør, at tidligere besværlige administrative opgaver, nu kan løses på en enkelt måde via Smartphone.

”Vi ser tydelig en tildens til, at flere og flere af vores brugere går fra en PC’en til en registrering via Smartphone. Det, at du altid har din telefon lige ved hånden gør, at du kan foretage registreringen lige når du ønsker det, eller når du arbejdsmæssig har behov for det” udtaler Lars Rafn Partner i TimeMap.

TimeMaps app er lavet så du kan registrere arbejdstid og tid på opgaver/ordrer, oprette/forespørge på fravær, se vagter, bytte/købe vagter, oprette tillæg og kørsel.

”Specielt efter vores lancering af vores nye kørsel funktion, som er lavet efter de regler som SKAT foreskriver, kan vi mærke en stor interesse. Medarbejderen skal kun trykke på start, når køreturen begynder og igen når turen afsluttes. Herved har vi oplysninger som adresser, antal km, formål og hvilken bil der er kørt i” fortæller Lars Rafn.

Samarbejdet med ProLøn gør, at de relevante oplysninger, der bliver registreret på Smartphonen kan bliver overført fra TimeMap til ProLøn og dermed er det administrative arbejde blevet langt mindre.

Kundeudtalelse:

”Nu kan vi eksportere data fra tidsregistreringssystemet – TimeMap direkte ind i ProLøns lønsystem. Det betyder, at de gamle manuelle månedssedler forsvinder og at medarbejdernes daglige indtastninger i ’komme/gå’ systemet nu eksporteres direkte ind i ProLøn. Vi kan også automatisk få overført og fordelt omkostningerne ind på de rigtige konti når lønnen er kørt.”

Bent Lyngsig, Direktør Rødovre Boligselskabcopyright by proløn © 2024