Fra papir til digital

med ProLøn som leverandør og central aktør

Med omkring 100 fastansatte og yderligere 30 hjælpere i højsæsonen, er det lidt af en kabale, at anvise den korrekte løn til tiden til de forkellige medarbejdergrupper. 

„Det er noget af et ansvar at sidde med,“ fortæller Anita Bjerre, der er uddannet revisor og er regnskabsmedarbejder og lønansvarlig i Randers Regnskov.

Regnskovens medarbejdere fordeler sig på fastansatte, ungarbejdere og sæsonarbejdere med en ganske stor spredning på både overenskomsts-niveau, atp, pension, alder og ansættelsestype. Derfor skiftede de i begyndelsen af 2015 fra deres gamle papir-baserede tidsregistrering til et elektronisk system med ProLøn som leverandør og central aktør.

Teknisk og faglig support

Tryghed på sidelinjen

ProLøn har ageret fødselshjælpere og hjulpet med at få det nye tidsregistreringssystem sat rigtigt op til netop Regnskovens behov. Den største udfordring til dato i jobbet som lønansvarlig har for Anita været implementering af det nye tidsregistreringssystem: „I dette forløb har vi haft brug for især teknisk hjælp, og de har bare været der for os hver eneste gang,“ fortæller hun.

„Jeg føler virkelig, de mere er en medspiller end en leverandør.“

„Går bare lidt galt med datatransporten, er alt forkert, blot et komma er nok til at skabe fejl“ fortsætter Anita og fortæller, at hun har været tryg ved at have ProLøn på sidelinjen som sparringspartner, og har kunnet ringe med både små og store spørgsmål.

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration der gør din hverdag mere enkel og fri for bekymringer og ubehagelige overraskelser

Det får du med ProLøn-Basis

Alt hvad du behøver for at lave løn og med Danmarks bedste personlige support.

 • Integration med langt de fleste økonomisystemer som fx e-conomic
 • Vi kender din overenskomst til fingerspidserne, så du undgår ubehagelige overraskelser
 • Integration mellem ProLøn og de fleste tidsregistreringssystemer
 • Du får Danmarks bedste personlige support med branchekendskab - helt GRATIS
 • Automatisk ajourføring af procentsatserne for arbejdsmarkedspension
 • Mulighed for styring af ferie, feriefridage og afspadseringstimerne
 • ProArkiv - cloudbaseret opbevaring og vedligeholdelse af dine løninformatione
 • Mulighed for lønsedler i eBoks eller på mail
 • Indberetning af løn- og fraværsstatistik til Danmarks Statistik og Dansk Arbejdsgiverforening
 • Mulighed for indberetning til DA-Barsel, DA/LO udviklingsfond samt Kompetence og samarbejds- og uddannelsesfond
 • Håndtering af fritvalgskonto
 • Venlig reminder på mail inden hver lønkørsel
 • Mulighed for afdelingsopdelte konteringsbilag
 • Mulighed for håndtering af fritvalgskonto og S/H

Skal vi beregne en pris for dig?

Kom hurtigt fra start

Skal vi beregne en pris for lige netop din virksomhed? Bare klik på knappen herunder. Det er helt enkelt. Udfyld den korte formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæde os til at hjælpe dig videre.

Se vores priser eller klik på knappen herunder.

Nemt og enkelt

LØNSYSTEMET, DER GIVER MERE OVERSKUD I HVERDAGEN

ProLøn-Basis er det perfekte lønsystem til dig, der ikke er medlem af en brancheforening. Med ProLøn-Basis bliver din lønadministration til en leg og du får tid til andre gøremål. Det skal nemlig ikke være besværligt at lave løn. Hos ProLøn møder du et menneske i den anden ende, når du kontakter os. ProLøn er mere end løn. Vi sender dig f.eks. en venlig reminder på mail inden hver lønkørsel, så du ikke glemmer at lave løn.

Ta' os på ordet og hør mere om ProLøn-Basis på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

Mere end 30 års erfaring

Kåret til gazellevirksomhed 5 gange

ProLøn har været på markedet i mere end 30 år. Vi udvikler selv lønsystemet. 5 gange er vi kåret til gazellevirksomhed og så er vi kendt for vores gode og professionelle personlige service. En personlig service, som koster GRATIS og er hel unik i branchen.

Vi servicerer mere end 11.000 kunder. Lønadministration skal være let og enkelt, så du får tid til andre gøremål i dagligdagen.

Det siger kunderne om ProLøn

"Man bliver aldrig helt færdiguddannet, derfor trækker jeg ofte på ProLøns ekspertise. De er på forkant med, når der sker noget nyt og der kommer lovmæssige ændringer. De orienterer os, når der er noget, vi skal være obs på. Det sparer mig tiden til at skulle sætte mig ind i alt og er samtidig garanti for, at lønnen bliver korrekt."

Anita Bjerre, Lønansvarlig hos Randers Regnskov

"Det er dejligt med nærheden til ProLøn. Der er altid en, der tager hånd om problemerne, og de er markant mere fleksible og venlige at snakke med end andre. Jeg føler, de kender mig. Det er rigtig godt, og gør tingene nemmere. Vi taler samme sprog og har en god dialog. Er der en branche, jeg ikke tidligere har haft, kender ProLøn overenskomsten. Det kommer både mig og kunden til gavn,fordi jeg får de rigtige koder og oplysninger, og ikke mindst bliver lønnen rigtig."

John Halse Petersen, revisor

"Vi er glade for administratorløsningen. Den giver os et godt overblik generelt og fordi, der er mulighed for at lave løntestkørsler. Desuden kan brugeradgang tildeles efter behov til den enkelte købmand, hvis han fx skal bruge ProArkiv. Der er så mange valgmuligheder i systemet. Vi låser os ikke fast. Laves en fejl, retter ProLøn den, og vi har sikkerhed for, at det bliver gjort rigtigt. "

Line Lodahl, Dagrofa
copyright by proløn © 2024