Hold styr på vagtplanen

- online vagtplanlægning i Danmark

Tamigo er en 100% online, cloud-baseret løsning, der giver dig fuld kontrol over driften med vores logisk opbyggede og let tilgængelige vagtplan. Når lønperioden er slut, kan du med få klik eksportere faktiske løntimer og forskudttidstimer direkte fra Tamigo til ProLøn.

ONLINE VAGTPLANLÆGNING I DANMARK

Tamigo hjælper dig med vagtplanlægning, HR-administration og løn

Online vagtplanlægning

- lad Tamigo øge overskuddet i din virksomhed

Som en af Danmarks førende udbydere af online vagtplansløsninger, har Tamigo mange års erfaring med at hjælpe små og store virksomheder i en lang række brancher med at knække tidsrøverne i dagligdagen. Med Tamigo kan du via din computer, tablet, laptop og smartphone app styre hele driften. Tamigo kræver kun adgang til internettet!

  • Opret- og giv medarbejderne adgang til en opdateret, online vagtplan
  • Godkend vagtbud, byttevagter og fravær med ét klik
  • Registrer faktiske timer med stempelur
  • Nem eksport af de rigtige timer og lønarter til ProLøn

Spar tid og penge

med nem vagtplan og kommunikation

Hvis du hellere vil bruge tiden på god kundeservice og produktoptimering end at sidde i baglokalet og manuelt opdatere medarbejderdata, vagtplaner, lønomkostninger, fravær og timer til lønsystemet, bør du digitalisere driften med Tamigos online vagtplan – jo før, jo bedre.

Tamigo har over 50.000 brugere i Danmark – fra store internationale detail-kæder til bagere, caféer og restauranter. Kontakt os på tlf. 70 27 93 30 og hør hvad vi kan gøre for dig.

Prøv Tamigo gratis i 30 dage

copyright by proløn © 2024