Spar tid med Timemate

Med Timemate fra Multi:IT minimerer du dit administrative arbejde, da dine medarbejdere via Timemate-appen selv kan registrere deres tid og andre aktiviteter.

Udover at spare tid får du med Timemate bl.a.: 

  • Timemate App, registrering af dagseddel for chauffører
  • Online registrering af start/stop/pause for lager/timelønnede
  • Integration med Truckplanner
  • Integration med Autotracking

Nem sagsstyring og overblik over økonomien

Timemate tidsregistrering er integreret med Microsoft Business Centrals projekt/sagsstyring. Her synkroniseres ressourcer/medarbejder automatisk mellem Timemate og Business Central.
Når tidsregistreringerne er godkendt og automatisk behandlet i forhold til overenskomst og akkord overføres de beregnet linjer henholdsvis til ProLøn til lønudbetaling og til Business Central sagskladde, herved kan de faktiske omkostninger henføres til en bestemt sag, opgave og/eller ressource.

Skab det store overblik og få direkte datakommunikation fra Timemate til ProLøn og Business Central.

Timemate

Med Timemate lønfortolker vil din virksomhed spare tid på manuel håndtering, da systemet automatisk opsamler de ansattes tidsregistreringer, bearbejder dem og sender den enkelte data direkte videre til ProLøn.
Timemate opsamler tiden via APP, scanner eller hjemmeside, og der kan registreres job løn via aktiviteter. 

Timemate står med integrationen til Truckplanner som en helt unik løsning inden for transport, hvor den enkelte og faktiske omkostning kan komme direkte på transport ordren som en omkostning.

Digital totalløsning til transportselskaber

ProLøn og Multi:IT har forenet kræfterne, så de sammen kan tilbyde transportbranchen de bedste forhold. “Vi kan det, transportbranchen kræver, og kan tilbyde en stærk løsning, der bl.a. håndterer disponeringsløsning samt flådestyring til at planlægge kørsel,” forklarer salgschef hos ProLøn Jeppe Rais

Som et 100 % cloudbaseret system er Multi: IT en digital totalløsning til transportselskaber, der tilbyder alt fra disponeringsløsninger til gps-tracking og nu også nem lønkørsel sammen med ProLøn.

Har du spørgsmål?

Lad os tale sammen og finde en løsning

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores lønløsning til transportbranchen, så tøv ikke med at kontakte os!

 

copyright by proløn © 2024