ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Professionel lønadministration / lønløsning, der gør din hverdag mere enkel uden ubehagelige overraskelserDet koster det at køre løn hos ProLøn

Din forventede pris

Fra DKK/måned

Angiv antal medarbejdere

Forudsætninger for beregning: alle medarbejdere er ansat i samme cvr-nummer, der indberettes via internet, returmateriale til virksomhed på mail, lønsedler til medarbejdere i eBoks. Tillægsydelser kan tilkøbes. Ring 87 10 19 30, hvis dine forudsætninger er anderledes.

Vi er konkurrencedygtige

Med et ProLøn-Lønsystem får du rigtigt meget for pengene. Du får bl.a. ubegrænset gratis adgang til vores personlige hotline.

Vi er tilgængelige

I ProLøn bliver vi glade, når kunderne ringer – derfor tager vi telefonen hurtigt. Vi ved, at tid er en knap ressource og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder ikke oplever lange ventetider på telefonen.

Vi er dygtige

Løn er kompliceret, og det kan være svært at hitte rede i de mange begreber. Vores lønkonsulenter kender overenskomsterne og har mange års erfaring med løn. De kan derfor svare på langt de fleste af dine spørgsmål.

Vi er hjælpsomme

Det ligger i vores DNA at hjælpe kunderne. Sker der fejl eller problemer når du laver en lønindberetning, vil du opleve, at vi gør vores yderste, for at hjælpe dig med at løse det hurtigt og effektivt.

copyright by proløn © 2024