“Se at komme i gang med ProLøn Tid. Hurtigst muligt”

Der var engang, hvor stempler og håndskrevne papirsedler var den eneste mulighed for timeregistrering. Hvor et 4-tal nemt kunne ligne et 9-tal, og hvor 1 og 7 også let var til forveksling. Det havde betydning for medarbejdernes løn, men også for den tid, som økonomiafdelinger skulle bruge på at udbedre eventuelle fejl. Denne udfordring kender økonomichef Ivan Bahrentz hos HF Christiansen alt til. Derfor er han i dag lykkelig over, at virksomheden har udvidet ProLøn med systemet ProLøn Tid, som sparer ham for tid og fejl. Og medarbejderne? De har kun givet positive tilbagemeldinger.

En let løsning for alle

HF Christiansen sælger cykler til cykelforhandlere i hele landet. Devisen er: “er ordren lavet inden kl. 15, bliver den sendt samme dag”. Sådan nogle ordrer er, af gode grunde, ikke ligeligt fordelt over alle hverdagene. Og det betyder, at medarbejderne skal være klar, når de kommer: “Derfor har vi en meget fleksibel lagerekspedition. Vores medarbejdere bliver ved, indtil alle ordrer er pakkede” - fortæller Ivan med stolthed i stemmen. Stolthed over medarbejderne, som giver den en skalle, når der er brug for det.

Det betyder også, at arbejdstiderne ofte kan ligge uden for 8-16-tidsrummet. Her kræver det, at man er ekstra opmærksom på eventuelle satser og tillæg. Tidligere havde virksomheden et papirsystem med medarbejdernes mødetider, pauser og tillæg. Det var der, ifølge Ivan, lidt udfordringer med: “Det fungerede ikke altid 100% optimalt med folks forskellige håndskrift”, fortæller Ivan, som er glad for, at situationen i dag ser anderledes ud: “Så fik jeg en henvendelse fra ProLøn med ProLøn tid, og der sagde jeg med det samme: “Det er lige det, vi mangler!”.

Og det var det. For i dag har virksomheden implementeret ProLøn Tid 100%, og det er en succes: “vi er sindssygt glade for det” - fortæller Ivan. Og det er altså et “vi”, for medarbejderne er også meget tilfredse: “Vores medarbejderne er SÅ glade for det. De kan nemt bare taste deres timer ind. Og det kører bare”, fortæller Ivan.

Meget få fejl. Også begynderfejl.

Al begyndelse kan være svær. Men det behøver den ikke at være. Det kan Ivan skrive under på: “I starten sagde jeg til dem: “I begyndelsen vil der være fejl”, men det har været så få. Og vi har simpelthen haft så meget positiv respons. Så det er bare dejligt”.

Ikke nok med, at Ivan oplever positiv respons på systemet og markant færre fejl. Det er også blevet lettere at anføre, når nogle medarbejdere har udført opgaver, der giver tillæg: “Vi har endda også fået lavet vores eget tillæg inde i appen” - fortæller Ivan, som uddyber: “Det hedder et gene-tillæg, som vores medarbejdere kan sætte på, når de har været med til at tømme de tunge containere”.

Det er nemt, og det taler lige ind i virksomhedens behov: “Vi har på en måde fået skræddersyet ProLøn Tid appen til vores behov” - fortæller Ivan tilfreds, som slutter: “ProLøn Tid har mine varmeste anbefalinger. Og til dem, der overvejer at få appen, så kan jeg bare sige: “Se at komme i gang med ProLøn Tid. Hurtigst muligt”.



 


 

  • Har du brug for at vide mere, så lad os ringe dig op

     



  • Ved indsendelse accepterer du ProLøns privatlivspolitik..
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

copyright by proløn © 2024