Smartere sagsstyring og bedre overblik over økonomien

Med E-Komplet samler du dit regnskabsprogram, time-/sagsstyring og kvalitetssikring. Det et én og samme løsning og giver dig derfor et uundværligt overblik.

E-Komplet gør flere arbejdsgange for dig – derfor sparer du tid, fordi du slipper for en masse tastearbejde

Få dine løndata fra E-Komplet til ProLøn – helt enkelt!

Når du eller dine montører, registrerer timer i jeres E-Komplet løsning, bliver de registreret med de lønsatser i på forhånd har sat op.

Træk de registrerede timer og satser ud fra E-Komplet og nemt ind i ProLøn – på den måde håndterer du lønnen meget hurtigere og undgår tastefejl.

“…nu tikker samtlige data ind elektronisk, så lønnen bliver klaret på ingen tid…”

Jørgen Hermansen, VVS-firma P. Hermansen

Importér direkte til E-Komplet

Med den nye version af E-Komplet er det nu muligt at importere posteringer direkte ind i systemet. Det betyder, at du nu kan indlæse f.eks. en kladde fra et Excel-ark fra din revisor eller en bogføringskladde fra dit lønbureau.

Se den korte video og lær mere om, hvordan du nemt og enkelt importerer en kassekladde til E-Komplet.

Udpluk af kundernes favoritter

  • Ét og samme system Sagsstyring, timeregistrering og finansregnskab i én og samme løsning
  • Virkelig god support – altid hurtig hjælp
  • Elektronisk time- og materialeregistrering, samt kvalitetssikring = tidsbesparelser
  • Det gode hurtige økonomiske overblik på den enkelte sag; sendte fakturaer, forbrugte timer, købte og forbrugte materialer.
  • Elektronisk fakturering - at fakturaer vises på ordre/sagerne selvom de ikke er godkendte endnu. Du får hele tiden et opdateret billede på dine ordre/sager

Interview med e-komplet

”Det har kørt fra dag ét, fordi vi har samme værdier og holdning til kundeservice. Vores kundetilfredshed ligger på 95 % - og det er ProLøn med til at fastholde. Deres support er helt på plads, og de holder, hvad de lover.”

Salgschef Michael Pagter Madsbøll

Med E-Komplet/ProLøn-løsningen får håndværksmesteren styr på tingene og et skarpt overblik over forretningen. Kunderne får det, de har ønsket, og medarbejderne får korrekt løn til tiden.

Case: Villy Bruun A/S

”ProLøn og E-Komplet går godt i spænd og de har flere ligheder, blandt specialisering i brancheløsninger, og dertil kommer et værdifællesskab i supportdelen, som bygger på direkte personlig kontakt”

Preben Langgaard Bækkedal, økonomichef ved el-installationsvirksomheden Villy Bruun A/S

Case: AKO Byg ApS

”I 2018 skiftede vi ERP-system til E-Komplet med det mål at integrere med ProLøn i løbet af foråret 2019. Det er rart, at man ved, at de tjekker, det man laver, at der ikke bare er en robot i den anden ende, men mennesker, der kender mig og min forretning.”

Bogholder Jane Ladegaard, AKO Byg.

copyright by proløn © 2024