En ny tid - en ny hverdag

Frisørbranchen er en af de brancher, der er og har været hårdt ramt af COVID-19 pandemien. Mange mindre frisørsaloner har måttet lukke ned på grund af det økonomiske efterslæb, der er følge af pandemien. 

Men i midten af denne krise, står frisørsalonen "Frisør Galleriet" stadig stærkt takket være den dedikerede ejer. Jørgen Due, der er en af ProLøns faste kunder siden 2007, laver løn for sin kone i frisørvirksomheden. Som en meget tilfreds kunde, vil Jørgen gerne dele sin oplevelse med ProLøn og fortælle om sin positive oplevelse med både lønsystemet og kundeservice.

Jørgen Due, der har lavet løn for sin kones virksomhed “Frisør Galleriet” siden 2007, har fundet en stor glæde i at bruge lønsystemet hos ProLøn. Han sætter stor pris på den tætte kontakt, som han har med ProLøns brancheansvarlige. Det giver ham en større tryghed i forhold til sin økonomi og i, at han altid kan få svar på hans spørgsmål ved blot én enkelt opringning. Desuden er systemet meget nemt at bruge, også selvom man ikke er en ekspert i økonomi. "Det er nemt selv for en som mig. Og det virker hver gang også kl. 23.00 om aftenen", siger han. Han er imponeret over, hvor enkelt og intuitivt systemet er designet, og hvor hurtigt og effektivt han kan få adgang til de oplysninger, han har brug for.


Hvorfor gøre noget sværere end det er, når nu det er nemt?

Løn er en vigtig del af en virksomhed, men det kræver ofte en solid baggrund inden for faget. Mange frisører gør ofte brug af f.eks. en bogholder til at lave løn, da det kræver en dybere forståelse for det at arbejde med løn. Men for Jørgen, som aldrig har arbejdet med løn før, er det en nem opgave. Han siger: "Her tænker jeg på f.eks. pension og feriepenge og alt det der der skal udleveres til i forbindelse med løn - det kører jo bare automatisk - det er virkelig smart for sådan nogle som os.". Jørgen er meget tilfreds med at bruge  ProLøns lønsystem, og han anbefaler det gerne til andre, der ønsker en nem og pålidelig løsning til deres økonomi.


Mere end bare et lønsystem

En af fordelene ved lønsystemet ProLøn er, at medlemmer af brancheforeningen DOFK har adgang til et særligt branchemodul, der giver dem unikke løsninger i systemet. Dette modul er udviklet i samarbejde med  brancheansvarlige, som har en dybdegående viden om DOFK's overenskomst. Det betyder, at medlemmerne kan få rådgivning og vejledning fra ProLøns eksperter baseret på deres specifikke behov. Jørgen er en af de mange, der nyder godt af denne fordel, da han blev anbefalet af DOFK at bruge ProLøn som sit lønsystem. “Det var DOFK der satte os i forbindelse med ProLøn fra starten af. Jeg vidste ikke der var noget der hed ProLøn i Randers dengang. Det vidste DOFK og sagde at I var gode på saloner, så derfor skiftede vi og har ikke fortrudt det siden.” siger han.

Hvis du er på udkig efter en pålidelig og nem måde at håndtere din virksomheds løn på, kan du med ro i maven kontakte ProLøn. Ikke alene har virksomheden en god viden inden for frisørbranchen, men som Jørgen fra Frisør Galleriet siger, har de også vist sig at være en pålidelig lønløsning for andre brancher også. Han siger: Vi har anbefalet ProLøn til andre, også folk som ikke er inden for frisørbranchen. Det fungerer jo bare nemt med ProLøn." Dette vidner om ProLøns pålidelighed og effektivitet, når det kommer til håndtering af løn.


Få en lønpartner for livet

Når du kontakter ProLøn, vil du blive tilbudt en skræddersyet løsning, der passer til din virksomheds unikke behov og krav. De har også en kompetent og hjælpsom kundeservice, som er tilgængelig for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at komme i gang. Alt i alt kan ProLøn være en rigtig god partner at have, når det kommer til at håndtere din virksomheds løn. Med deres brugervenlige software og fremragende kundeservice, kan du være sikker på, at din virksomheds lønadministration er i gode hænder.
 


 

  • Har du brug for at vide mere, så lad os ringe dig op

       • Ved indsendelse accepterer du ProLøns privatlivspolitik..
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

copyright by proløn © 2024