Dorthe Hallas og hendes mand valgte at samarbejde med ProLøn, da de overtog Helsted Bageren i Randers i 2003. ”Vi var uerfarne virksomhedsejere, og jeg havde aldrig udført en lønkørsel, og det var ProLøn, der vandt mit hjerte,” fortæller Dorthe Hallas og siger: ”Som nystartet virksomhed, er det arbejde de (ProLøn) laver lige så vigtig, som en god bankrådgiver!”
Hver gang Dorthe Hallas ringede for hjælp, var den personlige betjening i top. Lønkonsulenterne var meget imødekommende og havde stor tålmodighed. ”Jeg havde i begyndelsen rigtig mange spørgsmål og har aldrig følt, det var dumme spørgsmål, jeg har altid fået professionel og seriøs hjælp,” siger hun.
Helsted Bageren har i dag 28 ansatte på lønningslisten fordelt på forskellige ansættelser og overenskomster. Dorthe Hallas fortæller, at hun har sat sig ind i det grundlæggende. Det kan hun nøjes med, fordi resten klarer ProLøn via systemet og Lønhåndbogen.
Lønhåndbogen, som findes på internettet, bruger hun fx i forbindelse med ændringer i pension m.v., ”Så kan du gå ind og læse præcis om netop det område. Det er så simpelt. Sidder du eksempelvis med en medarbejder, der skal have en timeløns-sats, så kan du slå alt op i ProLøns lønhåndbog, som man finder i ProLøns internet-løsning.”