Med vores prisberegner kan du se, hvad det vil koste at køre løn ved ProLøn

Beregn prisen på din lønkørsel

Din forventede pris

Fra DKK/måned

Angiv antal medarbejdere

Forudsætninger for beregning: alle medarbejdere er ansat i samme cvr-nummer, der indberettes via internet, returmateriale til virksomhed på mail, lønsedler til medarbejdere i eBoks. Årskørsler samt betaling til Nets Overførselsservice er inkluderet. Tillægsydelser kan tilkøbes. Ring 87 10 19 30, hvis dine forudsætninger er anderledes.

ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

Løn med et menneskeligt ansigt og Danmarks bedste personlige support

ProLøn Basis

LØNSYSTEMET TIL DIG, DER IKKE ER MEDLEM AF EN BRANCHEFORENING

ProLøn-Basis er lønsystemet til dig, der ikke er medlem af en af de brancheforeninger, som vi har samarbejdsaftaler med. ProLøn-Basis er en topprofessionel løsning med alle de funktioner, et moderne lønsystem må forventes at have. Med ProLøn-Basis får du samtidig Danmarks bedste personlige support - helt GRATIS. Vi er der altid for dig og bliver så glade, når du ringer til os. Ta' os på ordet og hør nærmere om ProLøn-Basis på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

ProLøn-Branche

SKRÆDDERSYET LØNSYSTEM TILPASSET NETOP DIN BRANCHE og OVERENSKOMST

ProLøn-Branche er lønsystemet til dig, der er medlem af en brancheforening. Med ProLøn-Branche får du et skræddersyet lønsystem, som imødekommer alle dine branchespecifikke aftaler og regler.

Når du vælger ProLøn-Branche, opretter vi selvfølgelig din virksomhed og alle dine medarbejdere for dig. Det skal være let og enkelt for dig. Vores professionelle lønkonsulenter med kendskab til netop din branche, står klar til at hjælpe og rådgive dig med branchespecifikke spørgsmål.

Ta' os på ordet og hør nærmere om ProLøn-Branche på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

ProLøn-Administrator

LØSNINGEN TIL DIG, DER KØRER LØN FOR ANDRE VIRKSOMHEDER

ProLøn-Administrator er løsningen til dig, som laver lønadministration for andre virksomheder. Du sidder fx som revisor eller bogholder og laver løn for andre virksomheder.

Med ProLøn-Administrator kan du selv oprette nye kunder og håndtere hele lønstyringen via ét fælles login.
Derudover får du GRATIS adgang til personlig support hos vores professionelle lønkonsulenter. Du sidder ikke alene med opgaven!

Ta' os på ordet og hør nærmere om ProLøn-Administrator på telefon 8710 1930 eller på [email protected].

Fleksibel løn

- med Danmarks bedste personlige support!

Med ProLøn lønadministration får du rigtig meget for pengene. GRATIS oprettelse af din virksomhed, og vores hotline er GRATIS.

Løn kan være kompliceret, og det kan være svært at finde rundt i de mange begreber og overenskomster. Vores lønkonsulenter kender overenskomsterne og har mange års erfaring med løn. De kan derfor svare på langt de fleste af dine spørgsmål.

 • GAZELLEVIRKSOMHED
  5
  GANGE SIDEN 2004
 • BESKÆFTIGER
  33
  MEDARBEJDERE
 • SERVICERER CA.
  11000
  KUNDER
copyright by proløn © 2024